11-28-2004, 05:19 PM
11-28-2004, 05:23 PM
"dary,dary losu",nich Wisniewski zrobi sobie cover...

11-28-2004, 05:44 PM
To by było akurat w jego stylu...
11-28-2004, 05:47 PM
a jak niech krowy doji i do nich wyje...
8)
a te ich troje to takie mialo metalowe brzmienie i pelno riffoe,ze ej...i jeszcze zgapili od rammesteina,bo spiewali,znaczy wyli po niemiecku z keine granic...

a te ich troje to takie mialo metalowe brzmienie i pelno riffoe,ze ej...i jeszcze zgapili od rammesteina,bo spiewali,znaczy wyli po niemiecku z keine granic...

11-28-2004, 05:48 PM
Ta.. mógłby po raz dziesięciotysięczny zaśpiewać, jakie to on miał trudne dzieciństwo i jaki dzięki temu buntowniczy indywidualista z niego wyrósł 

11-28-2004, 05:49 PM
srac mi sie chce jak na niego patrze

12-01-2004, 05:06 PM
Zostawcie mojego slodkiego Michasia
a powaznie - Wisniewski nadaje sie do roboty jako...nie wiem...pomocnik pucybuta?Pomocnik pomocnika pucybuta?Taki co pierze szmatki do polerowania obuwia
a jakby mi sie do glana nachylil to...ŁUP! 
najgorszy soundtrack? wszystkie telenowele + "Dexter's Laboratory"

najgorszy soundtrack? wszystkie telenowele + "Dexter's Laboratory"

12-01-2004, 05:42 PM
fireball napisał(a):Zostawcie mojego slodkiego Michasiaa powaznie - Wisniewski nadaje sie do roboty jako...nie wiem...pomocnik pucybuta?Pomocnik pomocnika pucybuta?Taki co pierze szmatki do polerowania obuwia
No wiesz? On te kolczyki do mordy kupował za ciężko zarobione pieniądze, a Ty mu je chcesz wytrącić kopem? Toż to ryzyko - może będzie chciał kupić nowe i zacznie na nie zbierać wydając kolejny tuzin śmiercionośnych płyt

12-01-2004, 08:26 PM
aXe Rose napisał(a):fireball napisał(a):Zostawcie mojego slodkiego Michasiaa powaznie - Wisniewski nadaje sie do roboty jako...nie wiem...pomocnik pucybuta?Pomocnik pomocnika pucybuta?Taki co pierze szmatki do polerowania obuwia
No wiesz? On te kolczyki do mordy kupował za ciężko zarobione pieniądze, a Ty mu je chcesz wytrącić kopem? Toż to ryzyko - może będzie chciał kupić nowe i zacznie na nie zbierać wydając kolejny tuzin śmiercionośnych płyt![]()
a spiewa,ze zadnych granic...ja wole manadaryne,przynajmniej z niej jest polewka...a wisniewski,na biegunie,sie zeni,no bo tak bez komercji,jak zawsze...ja nie wiem...ja uwazam,ze ma morde po wypadku i nieudanej operacji,do dokrecili mu srubki,ale on to wymienil na kolczyki.i przefarbowal sobie wlosy,bo spalone troche byly...no i dostal po mordzie,ze zaczesto przychodzi do starej w odwiedziny.spoko wisniewski.wisnia,ja wole czeresnie

06-07-2005, 01:07 PM
Noo.. ktoś wcześniej napisał, ze harry potter... Kuźde, jak to słyszę to aż nie wiem czy się śmiać czy płakać.

06-14-2005, 01:04 PM
Goth Girl- a mi się muzyka z Harrego Pottera bardzo podoba, nie rozumiem, co w niej jest złego, moim zdaniem jest piękna...
06-14-2005, 02:07 PM
Michaś W. miał fajne niektóre ciuchy
Najgorsza muzyka? chyba z "Na dobre i na złe". Chociaż nie, "PLEBANIA THEME" jednak wygrywa.

Najgorsza muzyka? chyba z "Na dobre i na złe". Chociaż nie, "PLEBANIA THEME" jednak wygrywa.
06-14-2005, 05:08 PM
Aeroth napisał(a):Najgorsza muzyka? chyba z "Na dobre i na złe". Chociaż nie, "PLEBANIA THEME" jednak wygrywa.
Też o tym pomyślałam

07-17-2005, 02:17 AM
Wiadomo, jakie filmy, takie soundtracki i tyle (jak film jest do dupy to muzyka do niego tez). Choc zdarzaja sie wyjatki, np. 'Queen of the damned' - muzyka dobra, a film sredni.
07-17-2005, 10:41 AM
Ciekawy tekst, nie ma co.