Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Cela nr3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na początku witam wszystkich fanów oczywiście =) Hmmm... Nie widziałam tutaj takiego tematu o tym zespole więc proszę. Jeżeli taki temat by już istniał to przepraszam za kłopoty... No więc co do tematu. Co sądzicie o tej grupie? Czy to prawdziwy punk rock? Czy raczej zajeżdża normalnym, zwykłym popem? ^^ Moim zdaniem... Hmmm.. teksty spoko muzyka też, ale niektóre kawałki raczej przypominają Ich Troje... Hee no, ale to tylko moje zdanie. Lubię i szanuję zespół =). Czekam na odpowiedzi ^^
Wpadła mi w ręce ostatnio płyta "Jedynka" i powiem szczerze, że choć nie jestem wielkim fanem tego typu muzyki, to Cela nr 3 - spodobała mi się i to bardzo. Z tego co słyszałem, jest kilka kawałków zasługujących na wyróżnienie, chociażby "Kwiaty" czy "Wszystko dla Ciebie". Polecam!
Byłem na ich koncercie, ale hmmmm....niewiele pamiętam Laughing od tamtego czasu nie pije(aż tyle) przed koncertami Big Grin potem słyszałem jakąś kasete i nawet mi się podobała, ale miała straszne brzmienie Sad
Nooo... Jakość niektórych piosenek nie jest zadawalająca ale moim zdaniem bardzo fajny zespół Smile Ja niestety nie byłam na koncercie Sad chociaż gralu u mnie w mieście w klubie "Rudera"... Chlip... No, ale cóż i tak ich lubię Smile A piosenki, które przypadły mi do gustu to: Czy to ważne, telewizor, kwiaty... Hee. Pozdrawiam fanów. Paa
Widzialam ich płyty ostatnio w sklepie... Boję się zakupić bo slabo znam, mam chyba 3 mp3 na komputerze... Warto? Wink
No moim zdaniem warto. Mogę Ci wysłać więcej mp3 jeżeli zechcesz =)
Krótko: chujnia brzmieniowo-wokalna ;)
warsadal napisał(a):Krótko: chujnia brzmieniowo-wokalna Wink

Wara od celi.
Jak dla mnie obok Po Prostu, Sex Bomba- Cela Nr 3 to najlepsza polska kapela grajaca Punk77- każdy ich text to przebój ( Kwiaty, Pralnia Mózgów, Sham 69, Przepraszam Cię, Nuda, Kominek) do tego dochodzi łatwo wpadająca w ucho muzyczka i niezapomniany wokal Kurdupla ( spoczywaj w pokoju Crying or Very Sad ).
Skandal!!! napisał(a):
warsadal napisał(a):Krótko: chujnia brzmieniowo-wokalna Wink

Wara od celi.
sam wara.
nowy jestes to uwazaj co piszesz i do kogo

Dzem: A od kiedy to 'mlody' nie moze sie wyklocac na rozne tematy z ludzikiem o wiekszym forumowym stazu?
ani nie są ambitni, ani oryginalni, ani zbyt ostro nie grają, ani za delikatnie Wink .... lubię tak Smile
Widzę, że zdania są podzielone.. Jak dla mnie to są świetni. Od razu przypadli mi do gustu. A to, że nie byłam na koncercie jak grali w moim mieście przemilczę... Big Grin pozdrawiam fanów i zapraszam do "Rudery" w Sanoku Wink
Dobry zespół, a zarazem niezwykle sentymentalny bo ich koncert był pierwszym koncertem punk rockowym na jakim byłem. Ostatnio znowu grali po 10 latach przerwy w moim mieście, chciałem pójść ale wszystkie bilety były już sprzedane Sad