Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lament Królów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
{jeśli temat temat nie pasuje do ogólnie pojętego offtopu, proszę o przeniesienie Wink}

Natknęłam się w sieci ostatnio na świetnie nakręcony teledysk do The Crown And The Ring wszystkim nam znanego zespołu, osobiście jestem zachwycona. Autorem jest niejaki facet o ksywie Pater, pewnie jakiś początkujący reżyser.

Warto. Wink

http://www.studio-halo.com/lament/lament..._large.wmv
Warto, naprawdę warto.
Zrobione z sercem i pasją, a co najważniejsze profesjonalnie.
Scully, zrobilas mi niezwykla radoche, to jest genialne, jedynie brakuje mi tu podlozonych odglosow szczeku mieczy pod glowny motyw Smile Ale i tak swietne Tongue
nie widziałem ale musiałem posta napisać biorąc pod uwagę iż jest to temat Scully Tongue Big Grin Big Grin Big Grin Confusedhock:
No no powiem tak ze jestem bardzo miło zaskoczony . Szkoda ze wiecej nie ma takich "klipów".
ManOwaR powinien uczyć się od twórców tego klipu, jak robić dobre teledyski do swoich utworów. Piekne.

hm fajnie było by gydby autorzy wysłali to do zespołu, kto wie, może zamiast 2 klipów do "Courage" mielibyśmy polski wątek na oficjalnej stronie kólów Big Grin
Mario1349 napisał(a):nie widziałem ale musiałem posta napisać biorąc pod uwagę iż jest to temat Scully Tongue Big Grin Big Grin Big Grin Confusedhock:
a tu mnie zaskoczyłeś Confusedhock: Big Grin

a, chciałabym znaleźć tego reżysera, a nie mogę Wink sama bym chętnie zagrała w takim czymś, może by jeszcze Heart Of Steel zrobili? Smile

edit: dopiero teraz podpis zauważyłam Embarrassed
ja sobie tak Panny fanem od jakiegoś już czasu jestem Tongue a do fanklubu przystąpiłem dopiero dzisiaj. (lepiej późno niż wcale) :]
e, ja zakładam temat raz na pół roku, to nie ma problemu z wypowiadaniem się Laughing
a, i Pańskim członkostwem w fanklubie jestem zaszczycona, sława! Embarrassed
Scully napisał(a):
Mario1349 napisał(a):nie widziałem ale musiałem posta napisać biorąc pod uwagę iż jest to temat Scully Tongue Big Grin Big Grin Big Grin Confusedhock:
a tu mnie zaskoczyłeś Confusedhock: Big Grin

a, chciałabym znaleźć tego reżysera, a nie mogę Wink sama bym chętnie zagrała w takim czymś, może by jeszcze Heart Of Steel zrobili? Smile

edit: dopiero teraz podpis zauważyłam Embarrassed

oo Do Heart of Steel lepiej by sie nadawał taki klip =]
mam kontakt z gościem, juz wyrazilem chęć zrealizowania przez jego ekipę teledysku dla Sorcerer, ale jeszcze nie wiem czy się zdecydować na kawałek z Metalowej Husaryi, czy dopiero z nowego wydawnictwa. Raczej to drugie - będzie prze-wypas!!!
mogę zagrać? Big Grin
Nie ma to jak znajomosci... Laughing
Scully napisał(a):mogę zagrać? Big Grin

hehe, jak Ci się chce jechac do Wrocka, bo to stamtad jest ekipa. Nam sie nie chce. Chyba zrobimy nagranie zespolu na blue-boxie i zmontujemy z obrazem, nakreconym przez ekipe od Lamentu... ale to dopiero przyszlosc, moze w ogole to nie wypali Question