Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piźnij Romka Giertycha :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Macie niepowtarzalną okazję, żeby "piznąć" Romka Laughing Laughing Laughing Jak wam się już naprawdę będzie nudzić, to piszcie z jaką prędkością wam się udało Big Grin Laughing Big Grin, tylko bez zmyślania Mad Mój rekord 295 - rox Laughing Laughing Laughing

http://cfaniacy.freespaces.com/monk.html
170km/h wiecej mi sie nie chce Laughing
A ja 327!
Laughing
133km/h
188km/h Big Grin
Najwiecej : 251 km/h.
319km/h 8)
476 km\h Laughing Big Grin
589 km/h Big Grin Nie wiedziałem że moja nienawiść sięga tak daleko Laughing
Ej, jak Wy takie prędkości osiągacie? Ja ledwie 167 km/h miałem ;D.
ja tez nie wiem jak to robia...
Najczesciej wogole nie trafiam Laughing
A najlepszy wynik 250km/godzinem Big Grin
Kamael napisał(a):Ej, jak Wy takie prędkości osiągacie? Ja ledwie 167 km/h miałem ;D.

Pojęcia nie mam Laughing Po prostu zacząłem jeździć myszką we wszystkich kierunkach bo się wkurzyłem jak nabiłem tylko 212 km/h. Laughing A poza tym trzeba nienawidzić, nienawidzić, nienawidzić, nienawidzić LPRu i Giertycha, tfuu, przepraszam, Romka Big Grin
333, ale ja go lubię Laughing

half satan Wink
Udało mi się ostatnio 500, ale widzę, że nie mam się czym chwalić Smile Tongue dla Tuomassa. Ale kumpel mi właśnie powiedział, że jego znajomy piznął ... 639 km/godzinen... To dopiero musi być nienawiść Laughing Laughing Laughing Scully, też lubię Giertycha - kojarzy mi się z wódką Laughing IMHO losux faktycznie obniżył loty Sad
Tuomasss napisał(a):A poza tym trzeba nienawidzić, nienawidzić, nienawidzić, nienawidzić LPRu i Giertycha, tfuu, przepraszam, Romka Big Grin
Ech, to znaczy, że jeszcze muszę nad sobą popracować ;D.
Stron: 1 2 3