06-05-2006, 06:19 PM
Stron: 1 2
06-05-2006, 06:20 PM
Najlepszy język to czeski, nie inaczej, jakby na mojej uczelni była mozliwość uczenia się go to bym to wybrał
Ruski też jest krieg.

06-05-2006, 06:40 PM
Tomash napisał(a):Najlepszy język to czeski, nie inaczej, jakby na mojej uczelni była mozliwość uczenia się go to bym to wybrałJeśli chodzi o języki słowiańskie, to wole słoweński albo serbo-chorwacki.A czeskiego nie trzeba się uczyć,wystarczy pobyć troche wśród pepików,albo odbierać ich program TVRuski też jest krieg.

06-05-2006, 07:56 PM
Cytat: Ruski też jest krieg.Nie inaczej! Jeszcze niedawno się go uczyłem. A jak ktoś się nie uczył to i tak potrafi coś powiedziec w tym języku "grudi, źopa". (ruskich liter mi się nie chce szukac na necie)
NAturalnie dzięki naszej niezwykle edukującej tv...

06-05-2006, 08:05 PM
nie nie...norweski jest najbardziej krieg!
mowie wam.
mowie wam.
Arion
06-05-2006, 08:27 PM
czy ja wiem... norwerski twardy jest siakiś taki. za to szwedzki... ]:>
a rosyjski wymiata, tutaj przyznam rację. w przeciwieństwie do francuskiego podcierania tylka jedwabiem ;P
a rosyjski wymiata, tutaj przyznam rację. w przeciwieństwie do francuskiego podcierania tylka jedwabiem ;P
06-05-2006, 08:44 PM
nie wiem,nie wiem. a moze ty poprostu uslyszalas jezyk norweski i pomyslalas ze to szwedzki? 

Arion
06-05-2006, 10:04 PM
aż tak nasrane pod kopułą jeszcze nie mam ;D
[ale wszystko przede mną :>]
hej, dzieweczka, jak ten szwedzki taki be, to co robi w Twoim podpisie? ]:>
[ale wszystko przede mną :>]
hej, dzieweczka, jak ten szwedzki taki be, to co robi w Twoim podpisie? ]:>
06-05-2006, 10:12 PM
no nie jest be,tylko kiedys kumpel cos takiego powiedzial i mi sie strasznie spodobalo. szweszki tez jest fajny,ale norweski jest fajniejszy. twardy twardym i taki ma byc 

06-06-2006, 08:57 AM
Tomash napisał(a):Najlepszy język to czeski, nie inaczej
Otóż to ;]. Jak się mieszka, tak jak ja, blisko granicy (tak więc czasem bywa się w Czechach) i ma się ojca, który tam pracuje, więc czasem sypnie jakimiś słowami, do tego czasem przy okazji ogląda "cesko televize" (jak chodziłem do podstawówki szczególnie mnie to kręciło ;D) to nieźle można czeski przyswoić.
Hehehe, swoją drogą ostatnio mnie rozśmieszyło, jak oglądałem jakąś relację z zawodów snowboardowych w Czechach między Polakami i Czechami, gdzie rozmawiali między sobą po angielsku ;DDD.
06-07-2006, 05:07 PM
a czeski to od kiedy jest zapomnianym jezykiem?
hock: 

Stron: 1 2