jaki zespół - i za co - lubicie najbardziej z wielkiej thrashowej piątki? Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament. No więc?
mam takie dziwne przeczucie, ze już było, ale i tak brakuje mi Sodom czy choćby Kreatora...

Oj, ale uznano, ze te 5, b tak apriori i głosujmy, ok?
Metallica z głupiego powodu- najbardziej lubie jej słuchać (oczywiście pierwsze 5 płyt) i nie wiem czemu, może rozbudowane kompozycje?
Nie... To na podstawie wywodów dziennikarzy. To oni stwierdzili, że te pięć zespołów to wielka thrahowa piątka. Ja tu nie miałem nic do gadania

no to w takim razie Slayer, uzasadnienie: bo tak.
Hmmm, a Megadeth z kolei na inny nastrój idealne...
nie wiem, no nie wiem. Niech będzie Slayer.
Quostek napisał(a):Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament.
Do dupy wsadz se takie zestawienie, w ktorym nie ma Exodus.
hegemon88 napisał(a):Quostek napisał(a):Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament.
Do dupy wsadz se takie zestawienie, w ktorym nie ma Exodus.
Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. Ja sam lubię Exodusa, ale co mam poradzić? Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja. Pozdrowienia

Quostek napisał(a):Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. ... Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja.
Robienie tematu na podstawie tego co przyglupi i pozerscy pismacy napisali nie najlepiej swiadczy o twoim poziomie intelektualnym.
hegemon88 napisał(a):Quostek napisał(a):Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. ... Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja.
Robienie tematu na podstawie tego co przyglupi i pozerscy pismacy napisali nie najlepiej swiadczy o twoim poziomie intelektualnym.
Test chciałem zrobić... Nie pasi ci, to tu nie wchodź, nie rozkazuję ci. Szkoda tylko, że nie pojąłeś istoty ankiety. Wielka szkoda.
Nie kłóć się z hegemonem88, nawet, jak masz rację, a teraz nie masz.

Ale zroóbmy sobie głosowanie w takim razie z serrii 'które z tych 5 lubimy najbardziej' i chuj. Ew. wypieprzmy stąd Anthrax (bo tak), wsadźmy Exodus i ekstra.
Wsadzilibyscie jeszcze OverKill i byloby git

brakuje jeszcze pestilence i wtedy bedzie git

ale stawiam na slayer
oczywiscie Slayer , nie inaczej !

saty napisał(a):brakuje jeszcze pestilence i wtedy bedzie git 
Najpierw Pestilence musialby zaczac grac thrash..
Głupia ankieta... nie ma DEATH ANGEL !!! W takim razie wybieram Slayer'ka...