Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Straszny film 3 i Ali g. in DA House
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
2 najbardziej porombane komedie jakie znam Big Grin Są tak porombane że można sie śmiać przez 99% filmu. Jak ktoś oglądałfilmy takie jak Krąg, 8 mila, Znaki itp. to przy oglądaniu Strasznego filmu 3 uśmieje jeszcze bardziej Big Grin A ali G. in DA House to genialna komedia o naszej "ULUBIONEJ" subkulturze - DRESY. Big Grin Big Grin Big Grin

Laughing POLECAM Laughing
smieszno - glupie filmy, typowy amerykanski humor Wink
Ee.. jak dla mnie tylko glupie.. =P Wole bardziej wysublimowany humor.. 1 Scarry Movie byla niezla.. ostra komedia.. 2 i 3 to juz lekka przesada.. =/

Anonymous

Dżemik napisał(a):Ee.. jak dla mnie tylko glupie.. =P Wole bardziej wysublimowany humor.. 1 Scarry Movie byla niezla.. ostra komedia.. 2 i 3 to juz lekka przesada.. =/
tak 1 była fajna a reszta taka o...
Filmy idiotycznie śmiesznie, ale chyba takie właśnie miały być - mi się podobały.
ALI G - RESPECT Wink
Ali G, bardzo zboczona i dlatego fajna, poza tym te ruchy głównego bohatera Confusedhock:
Druciak napisał(a):Ali G, bardzo zboczona i dlatego fajna, poza tym te ruchy głównego bohatera Confusedhock:
szacuken Angry
fakt, straszny film, pierwsza cześć była ok. co do ali.g to według mnie bardziej głupie niż śmieszne... 8)
Jak chcecie jeszcze jedną porąbaną komedię to obejrzyjcie How High! Big Grin Big Grin Big Grin
American Pie też nic nie brakuje...
Głupi i głupszy moim zdaniem duzo lepszy film od wyzej wymienionych. Laughing