Jak na Techno to jest to gufno
Wole jakieś profesionalne Techno a nie przez 2 latka na kompie tworzone

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Jak na Techno to jest to gufno 
Wole jakieś profesionalne Techno a nie przez 2 latka na kompie tworzone 

![[Obrazek: alert5xj.jpg]](http://img350.imageshack.us/img350/3631/alert5xj.jpg)
Hehehe....

, to ja bedę się gostkowi bacznej przyglądał.
Chujnia.To było okropne niewiem skad ty to wzioles :? Jeśli polecił ci to znajomy to zerwij z nim kontakt.Takie jest moje zdanie
Do Westbama mu jeszcze daleko.
:?
hoho jakiż niski musi być poziom tego 'konkursu' czy nazwijcie to sobie jak chcecie. bardzo słabe wg. mnie to było... nie dlatego, że nie słucham takiej muzyki, ale dlatego, ze po prostu nie mógłbym powiedziec ze podoba mi się to co usłyszałem.
...szkoda słów.... :!: (masakra...)
AddMaster napisał(a):hoho jakiż niski musi być poziom tego 'konkursu' czy nazwijcie to sobie jak chcecie. bardzo słabe wg. mnie to było... nie dlatego, że nie słucham takiej muzyki, ale dlatego, ze po prostu nie mógłbym powiedziec ze podoba mi się to co usłyszałem.
Juz ta wypowiedz wskazuje kto tu dysponuje niskim poziomem. Wirtualna Polska to nie zaden konkurs, gromadzi setki tysiecy utworow (takze z grona Waszych upodoban) od X-wielu lat.
Pozdrawiam
Zbyszek
Niby tacy znawcy muzy a non-stop kojarza mnie z techno. To nie Techno, to Dance. Techno jest tylko mala czastka z dzialu Dance. Tylko, ze ostatnio bardzo rozbudowana.
zegewemoe napisał(a):Niby tacy znawcy muzy a non-stop kojarza mnie z techno. To nie Techno, to Dance. Techno jest tylko mala czastka z dzialu Dance. Tylko, ze ostatnio bardzo rozbudowana.
Przecież chyba dobrze wiedziałeś wrzucając tutaj linka, że to zły adres? Oczekiwałeś, że znajdziesz tu kogoś kto zagłębia się w ten rodzaj muzyki?
zegewemoe, wiem ze WP to nie konkurs, ale tak mi sie jakos powiedzialo... poza tym jak dajesz dance na forum o rocku i metalu to ty masz bardzo niski poziom. nie ja.