Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nie wiesz co wypić? Sprawdź to!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
www.nalewki.prv.pl

polecam przede wszytskim dział "recenzje" Big Grin
Cytat:gólnie wino przeznaczone dla miłośników survivalu i sztuk przetrwania w ciężkich warunkach. Uwaga: unikajcie wylania się na części garderoby bo śmierdzą jeszcze długo po incydencie.

ŚWIETNA WWW! Laughing Laughing Laughing
zajebiste fotki Laughing Laughing Laughing
Recenzja Komandosa napisał(a):Pijąc Komandosa poczuliśmy się jak amerykańscy żołnierze w Afganistanie.

Laughing
Wino napisał(a):Smak nie za dobry, podchodzi także drożdżami winnymi. Pije się ociężale, koncówka wina to już masakra, ledwo da się wypić. Jeśli już pić Wino to tylko jedną sztuke na dwie osoby, solówka to typowy survival.

;)
zaraz zaglebie sie w lekture tych arcyciekawych "recenzji" Big Grin
Z przykrością musze stwierdzić że niektóre recenzje są błędne. Np. Tab dostał więcej pkt za jakoś niż Hammer Mocny. Big Grin
Fajna stronka.
Big Grin
"dodaj do ulubionych" klik! o takiej stronce marzyłem Laughing
Ja ostatnio wróciłem do tanich win także stronka się przyda bo już wypadłem z obiegu jeśli chodzi o tego typu trunki.
Wybrakowana stronka, nie ma mojej wiśni sandomierskiej, a nalewkę cherry, mojego ulubionego wstrząsacza, oceniono na mierny!
Mojego ulubionego gatunku (domator cytrynowy 5 zeta/litr) również nie odnalazłem.
A mnie dziś na samą myśl o wódzie na rzygi zbiera, choć po alkocholu nigdy nie rzygałem... dobrze że po 9 przestałem pić, w zasadzie 9 i pół... to tak apropo mego podejścia do wódy na dzień dzisiejszy. ;/