hmmm, myślałam, ze jak słucham Warrahy to jestem trv, a tu takie rozczarowanie
(denerwuj się KelThuz, byle nie na mnie)
Cytat:Warraha jest obsmiewana na co drugim forum..
No to tak, czy siak, ma już KelThuz renomę... W każdym bądź razie Sorcerer na pewno zmyje wszelkie złe skojarzenia z tworzoną przez niego muzyką... Tylko niech nagrają wreszcie nową płytę...
(Denerwujmy się wszyscy na wydawców)
muhahahahahahaha on jest tru

Litości, ja tu już schodzę ze śmiechu. Nowe notki jeszcze bardziej wprowadzają w stan turlania po ziemi ze śmiechu. No ale kilku pozerów się może dowartościuje

To zdanie doprowadziło mnie do płaczu ze śmiechu:
Cytat:Na koniec kopli mnie w dupe i kazali spierdalac.

Mocno przesadzona prowokacja, bardziej smiesza mnie komentarze od zaaferowanych becwalow, ktorzy uwazaja to za prawdziwy blog. Nawet prowokacje trzeba robic ze smakiem i pewnym wyczuciem.
Lech napisał(a):Mocno przesadzona prowokacja, bardziej smiesza mnie komentarze od zaaferowanych becwalow, ktorzy uwazaja to za prawdziwy blog. Nawet prowokacje trzeba robic ze smakiem i pewnym wyczuciem.
tjaaa....
AAAA ludzie on przeglada rock metal shop- zobaczcie jego ideal dziewczyny.
PANOWIE MIECZE W DLON WROG WSROD NAS

Ja bym się nie zdziwił, jakby on był stałym bywalcem tego forum i teraz się z nas brechtał

aXe Rose napisał(a):Ja bym się nie zdziwił, jakby on był stałym bywalcem tego forum i teraz się z nas brechtał 
a ja bym sie nie zdziwil jakby jego koledzy ktorzy to zapewne pisza byliby bywalcami tego forum i sie z nas brechtali ... sory ale ja nie uwierze w to - TAKICH LUDZI NIE MA NA SWIECIE
zdziwisz sie ale tacy ludzie sa

a ten blog to naprawde ostra prowokacja

Jego ostatnia notka mnie rozjebała!!!
Cytat:Dziś cały dzień będę słuchał Warrahy.Uwielbiam tego kolesia!Ma zajebiste teksty i taka chwytliwą muzę.
A na dole wielgachne zdjęcie Wszebąda z płonącym krzyżem

"Nazywam się Bond. James Bond"
"A ja Bąd. Wszebąd."
to było jeszcze inaczej:
Nazywam się Bond. Wszebond.