Co sądzicie o zespole NOFX?? :!:
no coz moznaby pisac wiele, ale tak rownej kapeli to ciezko szukac. Od debiutu, po najlepsze plyty (zajebisty "Punk in drublic", "Liberal Animation") poprzez najnowsze dokonania sa poprostu zajebisci. Jednak nic nie przebije "The Decline" - 18-minutowy utwor, miecie jak malo co

Zespół który właściwie nie kręci klipów, jest uważany za niekomercyjny, wokalista Fat Mike założył własną wytwórnie w której oprócz NOFX swoje płyty wydaje m.in. Lagwagon. Ulubione Piosenki: Medio-Core, Drugs Are Good, The Separation of Church and Skate, The Idiots Are Taking Over i jeszcze kilka z wcześniejszych płyt...
"Kill all the white men"
Tylko to znam

ale ten kawałek jest boski po prostu

Z dokonań tego zespołu kojarze tylko Anarchy Camp, i Stickin' in my eyes
To pierwsze jest świetne...
PS. Kto słyszał wie co znaczy to:

NoFX NIE nagralo slabej plyty. miota po calosci

NOFX jest dobre. Powiem więcej - nawet baaardzo dooobre^^
Pierwsza płyta mi się nie podobała, reszta jest po prostu mega zajebista. Jeden z moich ulubionych zespołów. Mój znajomy fan Lacrimosy powiedział, że NOFX jest jak ciężkie techno - każdy kawałek taki sam. Może coś w tym jest, ale raczej dla laików. Ja - jako koneser NOFX - wyczuwam te niuanse i wiem, czym się różnią od siebie
A co myślicie o ich najnoweszej płycie "Wolves in wolves clothing" ??
po pierwsze witam wszystkich
najnowasza plyta NOFX jest swietna ale najbardziej podoba mi sie okladka do poprzedzajacej LP EPki 8)
Witam reprezentację UK 8)
a dziekuje, a swoja droga to Dębica pozdrawia Rzeszów

Najważniejsze że dają w dupę George`owi Krzakowi

Dzemek napisał(a):a dziekuje, a swoja droga to Dębica pozdrawia Rzeszów 
wiem ze nie w pore ale
warszawa pierdoli wroclaw
istny napisał(a):warszawa pierdoli wroclaw
CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA
Wrocław serdecznie pozdrawia Poznań
Cytat:Co sądzicie o zespole NOFX??
porządny