07-24-2005, 05:15 PM
Stron: 1 2
07-31-2005, 04:12 PM
Ja osobiście bardzo lubie ich muzykę ale z tego co widzę to jednak to jest muzyka dla każdego, oczywiście rozumiem, że komuś może się nie podobać ale czemu odrazu pisać, że są sztyczni (chyba, że o czymś nie wiem to mnie poinformujcie) ale mi się wydaje, że to jest poprostu wypowiadanie się przez muzykę na temat świata. Wokal podoba mi się bardzo (bo lubie taki krzykliwy) a co do ich grania to rzeczywiście nie zawsze jest najlepsze. Ale w tą muzykę trzeba się wczóć nie można jej brać powierzchownie.
07-31-2005, 06:44 PM
zbysz_ napisał(a):Wokal podoba mi się bardzo (bo lubie taki krzykliwy) a co do ich grania to rzeczywiście nie zawsze jest najlepsze. Ale w tą muzykę trzeba się wczóć nie można jej brać powierzchownie.
Ale nie przesadzajmy, mogę zebrać kilku chłopa mających jakiekolwiek pojęcie o instrumentach, wypić z nimi zgrzewke browarów, posłuchać kilku płyt angielskich post punkowych grup, i po pijaku spróbować nagrać je od nowa z bełkoczącym, drącym się wokalem, po czym w domu dodać do tego troche sampli zrobionych na Atari ST, po czym zrobić troche medialnego szumu... i cool kids of death gotowe

06-23-2006, 09:34 PM
Mają cienkiego perkusitę
.
Najnowszy album słyszeli? Teksty trochę bardziej prawdziwe
. Tak próbują się wzorować na Joy Division
. Kilka tekstów Ostrowskiemu się udało, perkusja tradycjnie z dupy
. Nie ma tam hitów na miarę "Butelki z benzyną", ale to dośc dobry album.
Wcześniejsze albumy można zaorać
...
Po za tym niech przestaną coverować Joyów, nie chdozi mi o Curtisa, tylko o Morrisa. Disorder czy Transmission na żywo wypadło beznadziejnie. Pera która powinnna być powerem zjebała te kawałki

Najnowszy album słyszeli? Teksty trochę bardziej prawdziwe

Wcześniejsze albumy można zaorać

Po za tym niech przestaną coverować Joyów, nie chdozi mi o Curtisa, tylko o Morrisa. Disorder czy Transmission na żywo wypadło beznadziejnie. Pera która powinnna być powerem zjebała te kawałki

11-07-2006, 12:45 PM
Jeden z ważniejszych obecnie polskich zespołów w ogóle. Można ich nie lubić. Ale nikt nie odmówi im świeżego podejścia do muzyki, tak czesto szablonowej w polsce. Fajny bas i świetne teksty
08-23-2007, 12:46 PM
co Wy chcecie, fajna kapela 

08-23-2007, 01:05 PM
Słyszałem tylko to gówno Uważaj... i w sumie nie chce nic więcej z tego zespołu słyszeć 

09-09-2007, 02:15 PM
Raczej nie słucham, znam może trzy piosenki. Byłam na ich koncercie, ale jakoś nie przykuli mojej uwagi, więc słuchanie w domu sobie darowałam.
Stron: 1 2