Tak turbojugend to ich fanklub. Turbojugendy są na całym świecie, u nas chyba tylko w wawie, może w kraku nie wiem
Posłuchajcie najnowszej płyty Scum- pobocznego projektu basisty Turbonegro- Happy Toma. Dobra energiczna muza
Turbonegro - zaznajomiłam się przypadkowo z ich muzyką. Nawet nawet...
Przemek87 napisał(a):Mają kopa jak nikt w Europie a na pewno nikt w Norwegii 
Gluecifer rozpierdala ich w 3 sekundy.
Fakt, faktem kapela daje rade. W zasadzie wszystkie płyty są dobre, choć zajebiście do siebie podobne, wiadomo w końcu korzenie są w punku. Płyta Ass Cobra faktycznie kopie dupe, Apocalypse Dudes i Scandinavian Leather też są dobre. Party Animals to już odgrzewanie kotlecików, ale jak ktoś lubił poprzednie produkcje to napewno się nie zawiedzie
Przemek87 napisał(a):Mają kopa jak nikt w Europie a na pewno nikt w Norwegii 
podaj mi swoj pesel
W kwietniu lub maju ma ukazać sie nowy album Turbonegro. Tytuł roboczy: "Orgasm In Progress"
Turbonegro ma swój klimat! Mało jest takich kapel, które tworzą taki dośc nietypowy-kontrowersyjny image i się go dość konsekwetnie trzymają.
Co do płyt to najlepsza moim zdaniem:
"Scandinavian leather"
Najgorsza:
"Hot cars and spent contrceptives"
Wymiatają!
Lubię ich...za wszystko praktycznie. Począwszy od tekstów, wokalu, przez grę, do tego kiczowatego stylu.
Ulubiona płyta-Ass Cobra i Party Ainmals
A z piosenek to najbardziej lubię Get It On, Fuck The World, All My Friends Are Dead, I Got Erection i Age of Pamparius

kurwa prosze cie, powiedzial to koles ktory ma aiden w avatarze.
pff powiedział co wiedział...a co w tym złego? Nie można słuchać róznych gatunków muzycznych?
Mało powiedziane, dla mnie sa wspaniali!
Witaj w klubie miłośników Turboli 8)
True death punk !!! 8)