08-12-2005, 01:36 PM
08-18-2005, 08:01 AM
ja uwielbiam Guano Apes

Ale żeby porównywac GA i Garbage?? Na to bym nie wpadła... moim zdaniem to 2 całkiem rózne zespoły. pozatym Garbage nie lubie.

Ale żeby porównywac GA i Garbage?? Na to bym nie wpadła... moim zdaniem to 2 całkiem rózne zespoły. pozatym Garbage nie lubie.
11-13-2005, 11:41 AM
Guano Apes grali świetną muzykę. Non stop ich słucham i jakoś mi się nie nudzą
Głos Sandry jak najbardziej mi się podoba. Zazdroszczę jej go cholernie, ale w sumie sama najgorzej nie daję, hehe 8) Uwielbiam piosenkę Open your eyes i Storm
Ehh, co bym dała, żeby się z nimi widzieć 

Głos Sandry jak najbardziej mi się podoba. Zazdroszczę jej go cholernie, ale w sumie sama najgorzej nie daję, hehe 8) Uwielbiam piosenkę Open your eyes i Storm

11-13-2005, 12:07 PM
Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.
Ten zespół to jedna wielka patologia, jeden kawałek mieli NIEZŁY(open your eyes właśnie) i tyle.
Ten zespół to jedna wielka patologia, jeden kawałek mieli NIEZŁY(open your eyes właśnie) i tyle.
11-13-2005, 12:18 PM
Tomash napisał(a):Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.Nie zgodzę się

11-13-2005, 12:24 PM
Kiedys tez zdarzylo mi sie posluchac. Slyszalem 2 pierwsze plyty. Nie jest tak zle, muzyka jest dosc ciekawa, lecz prosta. Ogolnie zespol jest nadgryziony komercja, ale posluchac sie da. W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.
11-13-2005, 12:25 PM
Tomash napisał(a):Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.Jak to nie umie, przecież ma bardzo dobry wokal ;/.
Cytat:Ten zespół to jedna wielka patologiaA tego to już w ogóle nie rozumiem, o co chodzi? ;>
11-13-2005, 12:26 PM
Tomash znowu jest pijany.. 

11-13-2005, 12:30 PM
Kamael napisał(a):Tomash napisał(a):Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.Jak to nie umie, przecież ma bardzo dobry wokal ;/.
Po pierwsze - tak drzeć ryja potrafi co najmniej 60 % populacji ludzkiej. Po drugie - widziałem na vivie ich koncert - ani jeden wałek nie był zaśpiewany czysto, co więcej, nie był to chyba wyjątek, bo w każdej relacji z ich koncertu którą czytałem pisze to samo:]
Cytat:Cytat:Ten zespół to jedna wielka patologiaA tego to już w ogóle nie rozumiem, o co chodzi? ;>
O to że w ich muzyce nie ma dosłownie nic ciekawego(wg. mnie), po dwóch wałkach słuchanie ich twórczości staje się męczące
Cytat:W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.
Oj statek statek...Ty to jednak durny jesteś

11-13-2005, 12:34 PM
Tomash napisał(a):No dobra (zgadzam się, choć mnie zespół zaczyna męczyć trochę później ; )), ale nazywanie takiego zjawiska "wielką patologią" nie jest zbyt zasadne.Cytat:Cytat:Ten zespół to jedna wielka patologiaA tego to już w ogóle nie rozumiem, o co chodzi? ;>
O to że w ich muzyce nie ma dosłownie nic ciekawego(wg. mnie), po dwóch wałkach słuchanie ich twórczości staje się męczące
Dla mnie to zwykłe, przyzwoite rockowe granie.
11-13-2005, 12:40 PM
Tomash napisał(a):Cytat:W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.
Oj statek statek...Ty to jednak durny jesteś
nie ja po prostu wykorzystuje kazda sytuacje w ktorej moge soad z blotem zmieszac

11-13-2005, 07:37 PM
fajny zepsol break the line to moja ulubiona piosenka 

11-20-2005, 12:27 AM
Niestety niektore zepsoly aby przetrwac czasem ida w storne komercji , ale nie twierdze ze zalicza sie do nich guano apes... tego nie wiem, bynajmniej nie zauważylam .. ymm , moje kumpele bardzo ich lubią, mozna powiedziec ze ja tez troche.
11-20-2005, 12:39 PM
Oni juz chyba nie istnieja prawda? (chyba ze sie myle
) lubie ich, fajna muzyczke grali, szczegolnie podobal mi sie wokal.

11-20-2005, 01:00 PM
nie istnieją. a to co się stało z Sandrą widać w klipie "Very Loud Lullaby" z T.Raumschmierrem czy jakos tak. cóż. jednak muzyke dobrą sprzedawali