Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Guano apes...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
...heh Niezla kapelka chetnie Jej slucham ale nie mam zbyt duzo ich piosenek... Sad
ja uwielbiam Guano ApesBig GrinBig Grin

Ale żeby porównywac GA i Garbage?? Na to bym nie wpadła... moim zdaniem to 2 całkiem rózne zespoły. pozatym Garbage nie lubie.
Guano Apes grali świetną muzykę. Non stop ich słucham i jakoś mi się nie nudzą Big Grin
Głos Sandry jak najbardziej mi się podoba. Zazdroszczę jej go cholernie, ale w sumie sama najgorzej nie daję, hehe 8) Uwielbiam piosenkę Open your eyes i Storm Tongue Ehh, co bym dała, żeby się z nimi widzieć Tongue
Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.
Ten zespół to jedna wielka patologia, jeden kawałek mieli NIEZŁY(open your eyes właśnie) i tyle.
Tomash napisał(a):Przeież ta laska wogóle śpiewać nie umie/umiała.
Ten zespół to jedna wielka patologia, jeden kawałek mieli NIEZŁY(open your eyes właśnie) i tyle.
Nie zgodzę się Smile jak dla mnie kawałek porządnego rocka. To chyba lepiej, że ona się drze, zamiast śpiewać np. jak DODa Smile
Kiedys tez zdarzylo mi sie posluchac. Slyszalem 2 pierwsze plyty. Nie jest tak zle, muzyka jest dosc ciekawa, lecz prosta. Ogolnie zespol jest nadgryziony komercja, ale posluchac sie da. W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.
Jak to nie umie, przecież ma bardzo dobry wokal ;/.
Cytat:Ten zespół to jedna wielka patologia
A tego to już w ogóle nie rozumiem, o co chodzi? ;>
Tomash znowu jest pijany.. Big Grin
Kamael napisał(a):
Jak to nie umie, przecież ma bardzo dobry wokal ;/.

Po pierwsze - tak drzeć ryja potrafi co najmniej 60 % populacji ludzkiej. Po drugie - widziałem na vivie ich koncert - ani jeden wałek nie był zaśpiewany czysto, co więcej, nie był to chyba wyjątek, bo w każdej relacji z ich koncertu którą czytałem pisze to samo:]
Cytat:

O to że w ich muzyce nie ma dosłownie nic ciekawego(wg. mnie), po dwóch wałkach słuchanie ich twórczości staje się męczące

Cytat:W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.

Oj statek statek...Ty to jednak durny jesteś Laughing
Tomash napisał(a):
Cytat:

O to że w ich muzyce nie ma dosłownie nic ciekawego(wg. mnie), po dwóch wałkach słuchanie ich twórczości staje się męczące
No dobra (zgadzam się, choć mnie zespół zaczyna męczyć trochę później ; )), ale nazywanie takiego zjawiska "wielką patologią" nie jest zbyt zasadne.
Dla mnie to zwykłe, przyzwoite rockowe granie.
Tomash napisał(a):
Cytat:W skali swiatowej gdzie linkin park i system of a down maja=0, a Slayer=10 a zalozmy Obituary=8. Dalbym im=4~5.

Oj statek statek...Ty to jednak durny jesteś Laughing

nie ja po prostu wykorzystuje kazda sytuacje w ktorej moge soad z blotem zmieszac Laughing mam alergie na to, fobie po prostu Surprised
fajny zepsol break the line to moja ulubiona piosenka Big Grin
Niestety niektore zepsoly aby przetrwac czasem ida w storne komercji , ale nie twierdze ze zalicza sie do nich guano apes... tego nie wiem, bynajmniej nie zauważylam .. ymm , moje kumpele bardzo ich lubią, mozna powiedziec ze ja tez troche.
Oni juz chyba nie istnieja prawda? (chyba ze sie myle Tongue) lubie ich, fajna muzyczke grali, szczegolnie podobal mi sie wokal.
nie istnieją. a to co się stało z Sandrą widać w klipie "Very Loud Lullaby" z T.Raumschmierrem czy jakos tak. cóż. jednak muzyke dobrą sprzedawali Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6