06-30-2005, 05:51 PM
A co mam myśleć o na oko 40 letnim facecie co nosi białe adki + niebieskie dresy + KURTKA BLACK LABEL SOCIETY !! .... myśle czy mu jej nie zajebać...

Kalin napisał(a):hegemon88 napisał(a):Abadon napisał(a):Cytat: Teraz już tego nie ma ( chociaż dwaj moi kumple nadal nosza katany z ekranami i pełne naszywek, a pod to ramoneski ).
Ja się tak nosze cały czas. Paru moich kumpli z resztą też.
A jajognioty i biale adiki tez nosisz niczym true trashowcy z lat 80?
![]()
![]()
![]()
Wielki true nie omylny taki błąd piernolnął, no no.
Nie inaczej!
hegemon88 napisał(a):Abadon napisał(a):Cytat: Teraz już tego nie ma ( chociaż dwaj moi kumple nadal nosza katany z ekranami i pełne naszywek, a pod to ramoneski ).
A jajognioty i biale adiki tez nosisz niczym true traszowcy z lat 80?
Dżemik napisał(a):W takim razie zwracam honor, to ja wykazałem się ingnorancjąKalin napisał(a):hegemon88 napisał(a):Abadon napisał(a):Cytat: Teraz już tego nie ma ( chociaż dwaj moi kumple nadal nosza katany z ekranami i pełne naszywek, a pod to ramoneski ).
![]()
![]()
![]()
Nie inaczej!
Akurat osoby ubierajace sie w ten sposob rzeczywiscie sa trashowcami, a nie tHrashludkami..
Dżemik napisał(a):Kalin napisał(a):hegemon88 napisał(a):Abadon napisał(a):Cytat: Teraz już tego nie ma ( chociaż dwaj moi kumple nadal nosza katany z ekranami i pełne naszywek, a pod to ramoneski ).
![]()
![]()
![]()
Nie inaczej!
Pierdolisz głupoty, jak zawsze zresztą.
Akurat osoby ubierajace sie w ten sposob rzeczywiscie sa trashowcami, a nie tHrashludkami..