06-29-2005, 04:02 PM
06-29-2005, 04:50 PM
Nuillnac napisał(a):Nightal, to dlaczego o tej kapeli rozmawiają raptem 3 - 4 osoby, a wspisów ciołków pokroju Ghaala tu nie uświadczysz ?Co za głupie pytanie. Przecież to, że nie ma takich osób tutaj na forum, nie oznacza, że nie ma ich wogóle. Wiesz poza internetem istnieje realny świat, w którym żyją ludzie i można tam spotkac różne ciekawe osobistości. Wystarczy odejść od kompa i wyjść z domu

Zaczynam mieć wrażenie, że coniektóre osoby podkreślają swój wątpliwej jakości indywidualizm na tle niewielkiej liczby osób jaką sa forumowicze RMS...
06-29-2005, 06:17 PM
To odnosisz złe wrażenie. Gdyby to było takie komercyjne gówno, jak twierdzisz, rozwinęłaby się tu gadka niczym w temacie o Cradle of Filth.
06-29-2005, 06:23 PM
Ciekawa rzecz- oceniac kapele po tym, czy wpisuja sie tu pseudomroczni fani, czy nie...
06-29-2005, 08:56 PM
ReTuRn napisał(a):Ciekawa rzecz- oceniac kapele po tym, czy wpisuja sie tu pseudomroczni fani, czy nie...Dokładnie. Na tym forum fanów takich kapel nie ma. Zkolei na byłym forum Duskforest tematy o Thorneum i im podobnym kwitły, natomiast tematy o Cradle leżały odłogiem. Wykozystując Twoją pokretną logikę Nuillnacku i patrząc na realia tamtego forum, można wywnioskować, że Thorneum to komercha, a Cradle to podziemie.
06-29-2005, 09:00 PM
Wiec moze zrobmy inaczej. Poniewaz to BM, a nie 'wolna od ideologii' muzyka, to wezcie na warsztat prezentowana muzyke +ideologie i oceniajcie, co?
06-29-2005, 09:03 PM
ReTuRn napisał(a):Poniewaz to BMTo DM, ale tak chujowo zagrany że swoim prymitywizmem kojaży się z BM
06-29-2005, 09:10 PM
Oj, wybacz mi moje niewiedze 
Jako ze jestem totalnie nie w temacie, to mozecie mi chyba wybaczyc

Jako ze jestem totalnie nie w temacie, to mozecie mi chyba wybaczyc

06-29-2005, 09:35 PM
Nightal napisał(a):To DM, ale tak chujowo zagrany że swoim prymitywizmem kojaży się z BM
I dlatego to jest wporzo kapela bo tworza obskurancka muzyke z true brzmieniem. Szkoda tylko ze wydali splita z pozerami anima damnata.
Poza tym podoba mi sie ze w kazdym wywiadzie jebia na pozerow z behemocz.
06-29-2005, 10:41 PM
hegemon88 napisał(a):Poza tym podoba mi sie ze w kazdym wywiadzie jebia na pozerow z behemocz.Bardzo trendy zachowanie. Od jebania z Behemoth modniejsze może byc już tylko jechanie po Cradle.
06-29-2005, 10:42 PM
Nie smiej sie klocic z jedynym prawdziwie true uzytkownikiem forum
.

06-30-2005, 10:10 AM
hegemon88 napisał(a):Nightal napisał(a):To DM, ale tak chujowo zagrany że swoim prymitywizmem kojaży się z BM
I dlatego to jest wporzo kapela bo tworza obskurancka muzyke z true brzmieniem. Szkoda tylko ze wydali splita z pozerami anima damnata.
Poza tym podoba mi sie ze w kazdym wywiadzie jebia na pozerow z behemocz.
Skoro Anima Damnata jest pozerska, to Throneum rowniez.. ;p W koncu Corpsektostam (zapomnialem jego calej, mrocznej ksywy) gra w obu ww kapelach..
06-30-2005, 10:29 AM
Bo forum DF niew było dla pozerów, hahaha !
W każdym razie nie większych, aniżelu tu.
W każdym razie nie większych, aniżelu tu.
06-30-2005, 04:25 PM
Dżemik napisał(a):Skoro Anima Damnata jest pozerska, to Throneum rowniez.. ;p W koncu Corpsektostam (zapomnialem jego calej, mrocznej ksywy) gra w obu ww kapelach..
No ale kolesie z throneum nie robia sie na true koprofili jak pozerzy z AD, ktorzy to nie zjedli nawet jednego kawalka gowna.
07-01-2005, 05:51 PM
O kurwa, "pozerzy z Anima Damnata", hahahahahahaha !
Ja pierdolę. Spierdalajcie słuchać soilwork !
Ja pierdolę. Spierdalajcie słuchać soilwork !