Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Coma i None!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
www.coma.art.pl
www.none.vi.pl
kto nie znatych zespołów niech pozna i powie mi co o nich myśli Big Grin Moje zdanie g..... prawda że w polsce nie da się tworzyc dobrej muzyki metalowej polacy jedni dają czadu (none) a drudzy mają ambicje (coma)
Zgadzam sie co do Comy, bylem na koncercie, mam plytke, graja swietnie!
Coma jest dobrym zespołem, podoba mi się głos wokalisty. None maja zajebistego kopa, lecz ja z polskich kapel polecałbym jeszcze HER, Asspirine i Mistrust. Smile
A ja Gutter Sirens.
NoNe dobrym jest. Polecam płytę "Procreation".
Comę znam, mam płytkę i wszystko byłoby ok, tylko wrażenie psuje ostatni kawałek "skaczemy" co za powalony numer.

Ponadto z młodych kapel polecam Wrinkled Fred... ach... dzieci Acid Drinkers
COMA jest genialna, jeden z moich ulubionych zespółów. Tylko jedno zastrzeżenie, to jest rock, a nie metal. Nawet na ich stronie jest jak wół napisane ŁÓDZKI ZEPÓŁ ROCKOWY.
Moje ulubione piosneki to Ocalenie i Pierwsze Wyjście z Mroku. Nie moge się doczekać koncertu jakiegoś w Warszawie. Smile
Coma wymiata 8) Fajna muzyka i świetne koncerty.Bardzo porządny zespół,braw dla nich!
co tu duzo comie pisac .. poprostu sa extra .. graja kawalek swietnej muzyki i oby wiecej takich kapel w Polsce
hmm ...ja sie za dobrze nie orientuje ...czy to ci od tych jakichs "niekumacji"...???? Question

Anonymous

ooo tak NoNe
ten zespółuważam za podstawę dzisiejszej polskiej muzyki metalowej
pewnie zaraz pójdą w rucj wszystkie KSU i legendy ale kto wie jak gra NoNe, wie tez o jaką grupę zespołów mi chodzi
pierwszy album ciekawy, trzymie klimat tak samo jak Procreation
jednak Black star wymiata już do końca
uważam ten album za najlepszy z całej dyskografii zespołu i czekam na nowy materiał

P.S.
no i chłopaki nie mają obcisłych jeansów, glanó i skór - a to tez duży plus
Nie ma oddzielnego topicu dla Comy czy slepa jestem? Tongue Cisza taka, a oni przeciez nowa plyte wydali ;] Sluchal ktos? Jak wrazenia?

Ja wlasnie przesluchuje ;]
^jak sie podoba:>?
Jezeli chodzi o teksty to w porównaniu z poprzednią płytą bardzo bardzo przeciętnie to wypada. Muzycznie nieźle, jeden kawałek żywcem podchodzi pod RATM Big Grin
balzac napisał(a):^jak sie podoba:>?
Jezeli chodzi o teksty to w porównaniu z poprzednią płytą bardzo bardzo przeciętnie to wypada. Muzycznie nieźle, jeden kawałek żywcem podchodzi pod RATM Big Grin
Czyzby chodzilo o Schizofremie? (jakby co to ze znajomoscia RATM jest u mnie dosc kiepsko;p)
Powiem, ze narazie nr jeden u mnie sa: Zaprzepaszczone sily... i Ostrosc na nieskonczonosc. Jak dotychczas te dwa utkwily mi w pamieci (plyty slucham wlasnie drugi raz).
Ale musze powiedziec, ze postanowilam ja nabyc, wiec zle nie jest wg mnie ;]
LItlle Maggot napisał(a):g..... prawda że w polsce nie da się tworzyc dobrej muzyki metalowej

Metalowej? W takim razie złe przykłady Laughing .
Stron: 1 2 3