02-27-2006, 08:28 PM
02-27-2006, 08:40 PM
Sama nazwa niszczy pozerow. Zapewne skondensowanie szatana na 1 cm kwadratowy plyty jest wieksze niz na demach Mayhem, w zwiazku z czym CD trzeba przechowywac w hermetycznym pojemniku.
A tak serio - jesli bede w stanie gdzies dostac albo pozyczyc ich plyte to cos napisze. Chociaz watpie, zeby mieli do zaoferowania cos innego niz kalke Darkthrone/Gorgoroth
A tak serio - jesli bede w stanie gdzies dostac albo pozyczyc ich plyte to cos napisze. Chociaz watpie, zeby mieli do zaoferowania cos innego niz kalke Darkthrone/Gorgoroth
02-27-2006, 08:45 PM
Szczerze mówiąc "kupiłem" ją w necie 
Mam najnowsze dziecko, które nic nie ma wspólnego z Gorgothem.

Mam najnowsze dziecko, które nic nie ma wspólnego z Gorgothem.
02-27-2006, 08:46 PM
Jak dla mnie to wszystkie zespoły blackowe brzmią identyczne 

02-27-2006, 08:48 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jesli bede w stanie gdzies dostac albo pozyczyc ich plyte to cos napisze.Nie warto.
Cytat: Chociaz watpie, zeby mieli do zaoferowania cos innego niz kalke Darkthrone/GorgorothRaczej kolejna marna szwedzka kopia Marduka
02-27-2006, 08:50 PM
warsadal napisał(a):Jak dla mnie to wszystkie zespoły blackowe brzmią identyczne
no niekoniecznie. Zauważ ile jest różniastych odmian blacku. I generalnie kazda kapela generuje swój własny mało powtarzalny styl.
02-27-2006, 08:53 PM
Sędzia Drut napisał(a):Hehe, nie do mnie z takimi tekściorami ;] Znam dwa blackowe zespoły na krzyż i więcej mi nie potrzebawarsadal napisał(a):Jak dla mnie to wszystkie zespoły blackowe brzmią identyczne
no niekoniecznie. Zauważ ile jest różniastych odmian blacku. I generalnie kazda kapela generuje swój własny mało powtarzalny styl.

EOT

02-28-2006, 02:19 PM
Sędzia Drut napisał(a):no niekoniecznie. Zauważ ile jest różniastych odmian blacku. I generalnie kazda kapela generuje swój własny mało powtarzalny styl.
Kpisz? Kopii Darkthrone powstaje jakieś dziesięć dziennie.
02-28-2006, 07:20 PM
Tylko w jednym miescie 

03-01-2006, 09:27 AM
warsadal napisał(a):Jak dla mnie to wszystkie zespoły blackowe brzmią identyczne
nie wszystkie

03-02-2006, 07:35 PM
no akurat Lord Belial gra bardzo melodyjnie wiec do gorgoroth'a czy darkthrone'a raczej ciezko go porownywac.... moze i nie jest to mistrzostwo swiata ale bardzo przyjemnie sie go slucha