09-18-2006, 02:17 PM
Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
Nienawistnik napisał(a):gramy w stylu dark funeral i tenebrosus
Nienawistnik napisał(a):Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.
Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUEpedalska nazwa,zaorać.ROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
Flying Corpse napisał(a):Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowepedalska nazwa,zaorać.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Nienawistnik napisał(a):gramy w stylu dark funeral i tenebrosus
czyli wtornie gracie
Skinless napisał(a):Fakt co do Ciebie może przesadziłem. Ale i tak wypierdalaj.Nienawistnik napisał(a):Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.
Pierdolony, w życiu nie słyszał jak gram, a już kozaczy. Nie moja wina, że masz w kapeli beztalencia i debili :f
Wypierdalaj ;/
Nienawistnik napisał(a):LIŻ.MI JAJA.SZMATOFlying Corpse napisał(a):Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUEpedalska nazwa,zaorać.ROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
Sam jesteś pedalski. Z taką twarzą na gnojowisko
Nienawistnik napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Nienawistnik napisał(a):gramy w stylu dark funeral i tenebrosus
czyli wtornie gracie
Czyli zajebiste granie. Dodając że moja gitarzystko/wiolonczelistka robi zajebisty klimat
Flying Corpse napisał(a):Niechce mi sie z tobą gadqać ani na ciebie patrzeć. Skończ i zniknij bo i tak jestes nikimNienawistnik napisał(a):LIŻ.MI JAJA.SZMATO :oops:Flying Corpse napisał(a):Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowepedalska nazwa,zaorać.
Sam jesteś pedalski. Z taką twarzą na gnojowisko