The_hanged_man napisał(a):Corpseone napisał(a):Żaden keybord nie jest w stanie zastąpić tych skrzypiec
Dało sie to we znaki na ostatnim koncercie Majdanka. Pozatym cały koncert byl niezbyt udany
Mowisz o Metalmanii? Przeciez z wszystkich koncertów MDB jakie mialem okazje oglądać ten był własnie zdecydowanie najlepszy,pod kazdym względem.
The_hanged_man napisał(a):Pozatym cały koncert byl niezbyt udany
hmmm o ile raczej ciężko mnie nazwać fanem MDB(nie że nie lubię, tylko po prostu niezbyt często słucham) to koncert na metalmanii mi się bardzo bardzo bardzo podobał
Mam ich longsleeve`a z RMS

R_amze_S napisał(a):The_hanged_man napisał(a):Corpseone napisał(a):Żaden keybord nie jest w stanie zastąpić tych skrzypiec
Dało sie to we znaki na ostatnim koncercie Majdanka. Pozatym cały koncert byl niezbyt udany
Mowisz o Metalmanii? Przeciez z wszystkich koncertów MDB jakie mialem okazje oglądać ten był własnie zdecydowanie najlepszy,pod kazdym względem.
Spodziewałem się dużo więcej i tyle.
Zbyt bardzo ich lubię aby uznać że "było zajebiście"
The_hanged_man napisał(a):R_amze_S napisał(a):The_hanged_man napisał(a):Corpseone napisał(a):Żaden keybord nie jest w stanie zastąpić tych skrzypiec
Spodziewałem się dużo więcej i tyle.
Zbyt bardzo ich lubię aby uznać że "było zajebiście"
Nie kumam Cie. Widziałeś ich wcześniej na żywo?