Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: "Ramonezka"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
wieje mrokiem, juz licytuje, niech ktos sprobuje mi ja wyrwac- kosa miedzy zebra Big Grin
oż kurwa jaka gotycka ramona buhehehehe Tongue idz w takiej po ulicy to powiedza zes sprzedawca Lodów
Big GrinBig Grin
Axel napisał(a):idz w takiej po ulicy to powiedza zes sprzedawca Lodów
Big GrinBig Grin
To chyba damska,więc sprzedawczyni...I bynajmniej nie takich z wafelkiem Wink Laughing
Normalnie orgazm na miejscu :XD

Musze ją mieć XP
O nie, nie, to ja ją bede miała, zawsze o takiej marzyłam Big Grin I ten cudowny kolor...
i tak bylem pierwszy wiec nie macie szans- pertraktacje z wlascicielem juz trwaja- hahaha! Big Grin
Lech- chciałbyś, jak dam dużo więcej, to MI ją sprzedadzą Big Grin I tylko spróbuj przebić moją cenę Mad
-lilith- napisał(a):Lech- chciałbyś, jak dam dużo więcej, to MI ją sprzedadzą Big Grin I tylko spróbuj przebić moją cenę Mad

ale ja juz sie dogadalem z wlascicielem, reszta to zwykla formalnosc, tak wiec juz mozesz zaczac sie zegnac z ta kurteczka- JEST MOJA! Big Grin
Jak mogles mi to zrobic..
Cholercia, widzę, że moja kurtawa ma wzięcie Laughing Big Grin
Pearl napisał(a):Cholercia, widzę, że moja kurtawa ma wzięcie Laughing Big Grin

O w morde, człowieku! Ty chcesz sprzedać takie cudo, na mózg ci padło? Big Grin Big Grin
Beast King napisał(a):
Pearl napisał(a):Cholercia, widzę, że moja kurtawa ma wzięcie Laughing Big Grin

O w morde, człowieku! Ty chcesz sprzedać takie cudo, na mózg ci padło? Big Grin Big Grin
Hmm... mówisz, żeby nie sprzedawać??... Zastanowię się jeszcze. Może kupię sobie nową... Z pomarańczowymi, fosforyzującymi w nocy ćwiekami. Hmm... Mam dylemat Laughing Big Grin Laughing
ReTuRn napisał(a):Jak mogles mi to zrobic..

w takich sprawach jestem bezwzgledny Tongue
Lech- jak ją kupisz, to Ci nigdy tego nie wybacze. Pearl- jak ją mu sprzedasz, a nie mi to też Ci tego nie wybacze!
Ha, ale za to kupie sobie pomarańczową w różowe serduszka i z niebieskimi ćwiekami i wtedy wszyscy będą mi zazdrościć! I jak ją założe to już nie zdejme i wtedy zobaczycie. Angry
Stron: 1 2 3