Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Disco Polo !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy to jakiś żart?? Bo to już nawet nie jest śmieszne, tylko po prostu żałosne. Wielki powrót Disko z Pola? Confusedhock:
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! OŚLEPŁEM!!!!!!!!
"Ztowarzyszenie "DiscoPolo bez granic" wystosowało petycję do Sejmu o blokadę
serwerów udostepniajacych MDPM w związku z cyt: "naruszeniem etosu kompozytorów
DiscoPolo", motywując, iż program spowoduje, iż każdy może teraz zostać kompozytorem,
a nie jak było od zarania dziejów tylko wybrańcy i utalentowani wybrańcy."

<rotfl> tyle powiem...
Medżik disco polo maker buhahahahahahaha Crying or Very Sad Laughing Laughing Laughing Laughing
Najbardziej to mnie rozpieprzylo `dołnlołd` Laughing Laughing Laughing
Ostatnio się dowiedziałam, że to cierwo (czyt. Disco polo) znowu modne? <wali głową w ścianę> Ał! Big Grin
Rozwój bezkultury dresiarskiej powoduje wzrost zainteresowania disco polem Evil or Very Mad Żałosne...Ale i tragikomiczne.
wtórne zainteresowanie disco z pola wzięło się od nurtu zwanego hiphopolem, nie inaczej.
jak to jest (przypomina sobie jak to nauczyl ja Toumasss) oczojebne;]
Bosssko Big Grin
W pierwszej chwili strasznie mnie oczy zaczęły boleć od tego różu. Drugiej chwili nie było - jak tylko zobaczyłem napisy "medżik disco polo mejker" i "dołnlołd" od razu wyszedłem. Szkoda zdrowia Big Grin
deathless napisał(a):jak to jest (przypomina sobie jak to nauczyl ja Toumasss) oczojebne;]
Bosssko Big Grin
Dokladnie Tongue
A ta muzyczka na stronie to mi sie jedynie kojazy z dzwonkami polifonicznymi Tongue Rolleyes
metallgirl napisał(a):A ta muzyczka na stronie to mi sie jedynie kojazy z dzwonkami polifonicznymi Tongue Rolleyes
ja mam slejerowski dzwonek, nawet w szesnastotonowej polifonii miażdży pozerów! Big Grin
Scully: tylko nie zacznij do każdego mówic "zaorać go" albo "kill" albo "gnij" czy inne takie Laughing

a ja usłyszałam muzyczke, jebuo mi w oczy różem, zobaczyłam dołnlołd i zrejterowałam Laughing
Vlkodlak napisał(a):Scully: tylko nie zacznij do każdego mówic "zaorać go" albo "kill" albo "gnij" czy inne takie Laughing
sama się czasem zaczynam obawiać, mój ostry charakterek to podatny grunt Big Grin
Stron: 1 2