strona prześliczna i z klimatem, ale mp3 jak na razie (te co udało mi się dej pory przesłucjać) niestety odbiegają od klimatu strony i podkładu muzycznego. A może ja mam pecha i trafiłam na gorsze =D
Muzyka nie bardzo mi się podoba ale strona zrobiona po mistrzowsku ! 8)
mnie muzyka też jednak nie specjalnie

Tak kojarzy mi się z jeszcze słodszą odmianą Within temptation i inne. A strona cudna, napatrzeć się nie mogę
No fakt, stronka jest zajebista.

The Birthday Massacre - kapelka niezła, niedawno zapoznałam się z ich muzyką. Podobają mi się kawałki OVER, HAPPY BIRTHDAY, BLUE, QUEEN OF HEARTS
The Birthday Massacre... Yyy, niezbyt mi podchodzi. Chociaz gdyby ten zenski wokal wywalic, albo zamienic, to by nawet ciekawe moglo byc

TBM sa swietni bardzo ich lubie i mialam szczescie ich na zywo zobaczyc. muzyycy skacza i bawia sie na scenie tak dobrze jak publicznosc

zapewne w Bolkowie na Castle Party

szkoda, że ja nie byłam...
Całkiem niedawno wpadłam na The Birthday Massacre i muszę przyznać, że całkiem mi przypadło. Może nie jest to nic wielkiego, ale z pewnością wpada w ucho i dość przyjemnie się tego słucha. :) A co do stronki, którą wszyscy się zachwycają, to chyba muszę nadrobić te braki :D
idealna muzyka na odpreżenie

niby jest to kapela gotyckopodobna, co za tym idzie powinna być ponura, a jest chyba wrecz przeciwnie - tryska radością