Opis jest piekny

Co do ich radosnej twórczości to "zjedz kota" mmm niesie ze soba prawdziwą szatnską ideologię

no to polecałabym jeszcze kolejną starą jak swiat kapele z grupy dziwnych - USTĘP BABCIU MIEJSCA.
mp3 gdzies na wirtualnej.
jak słysze ich "wesołych swiat skurwysyny" albo "wild thing" to momentalnie cheese na twarzy, błysk w oczach, mysli nieuczesane

Jaga napisał(a):no to polecałabym jeszcze kolejną starą jak swiat kapele z grupy dziwnych - USTĘP BABCIU MIEJSCA.
mp3 gdzies na wirtualnej.
jak słysze ich "wesołych swiat skurwysyny" albo "wild thing" to momentalnie cheese na twarzy, błysk w oczach, mysli nieuczesane 
nieomieszkam poszukac i zaglebic sie w tworczosc tegoz

z Arki Satana to moim hymnem jest "taki duży taki mały może wino pić"

Ustęp babciu ostatnio troche nauczyli suię grać("płonie ganja"), i to już nie jest to

była na WP onegdaj grupa o wdzięcznej nazwie "Satanica" - głośna była ich żałosna reklama na wszelakich grupach dyskusyjnych; dzięki temu przypuszczam usunięto {im} stronę wykonawcy. A szkoda!
Frustra napisał(a):mam nadzieję, że zajrzeliście na ich stronkę 
http://www.jajniki-satana.prv.pl
Strony jeszcze nie widziałem, myślałem, że już sobie odpuścili, a tu widzę, że (niestety ;D) nie.
O, mają link do Tampiszy ;D. Buehehe, po nich od razu widać, że to ludzie z mojej klasy.
Łojeju, typowe "takie głupie, że aż śmieszne". "Szatan w dupe zerżnie cię" słyszałem już w innej wersji. Lepszej. I takiej co można co nieco dosłyszeć
"Arki..." nie przebije

W porządku kapela. Można się trochę pośmiać, ale chcą być tacy bardzo śmieszni strasznie na siłę.