Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Bardzo gotycka strona
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cala Polska przeprasza za w.w. strone...
a jest cos o spaniu pod wlasnym lozkiem? ponoc ta technika jest w stanie wzmocnic metafizyczne doznania zwiazane ze smiercia... <lol>
Neth napisał(a):a jest cos o spaniu pod wlasnym lozkiem? ponoc ta technika jest w stanie wzmocnic metafizyczne doznania zwiazane ze smiercia... <lol>

Kij tam pod łozkiem. Ja wolę w trumnie.
A o te 'metafizyczne doznania' zapytam mój snowboard, właśnie pod łózkim leży Big Grin
kłęby sierści mojego psa muszą mieć ciekawe życie. Dialog z nimi na pewno będzie bardzo gotyckim i metafizycznym przeżyciem. Całe swoje istnienie kłębki przeleżały w najmroczniejszych miejscach mojego pokoju. Także pod łóżkiem. Tam gdzie wzrok i ręka nie sięga.

Laughing
Jakby kot mojej siostry to przeczytał... mam nadzieje że ta strona to żart Mad nie wiem, od jakiegoś czasu mam alergie na ludzi dla których "smutek jest inspiracją duszy" i "w świetle księżyca odnajdują swą mroczną naturę" (cytaty wymyśliłem,ich ciekawsze wersje co miesiąc na ostatniej stronie metal hammera w rubryce "skrzynka kontaktowa")
masz coś do księżyca misiu? Wink Przepraszam, kapibaro Big Grin

Księżyc jest fajny. Hihi
Księżyc jest fajny Big Grin ( we like the moooon Laughing )
a pamiętacie gotyckie forum też niektórzy myśleli że to serio tak samo nie sądze aby to serio było
co to za strona wogole jest? I czemu tam nic o sexie niema? Niema sexu niema gotyku i niech autorka spierdala ;]
@Het: "bla bla bla Baby Bats" a gdzie "Copyrighted by Aeroth"??
Gotykowca wal z Gumowca :>
Edit: w dodatku napisała, że ma 21 lat. Tyle to ona chyba miała w poprzednim wcieleniu.
Ale i tak czekam na otworzenie działu: "Zdjęcia Umarłych" To będzie dopiero czad!
Szkoda też, że nie dała żadnych melanholijnych i smutnych wierszy z tytułami: "Mrok" "Ciemność" oraz "Śmierć"
Czekam niecierpliwie aż powstanie forum...
dupa a nie gotycka, moj pająk nad drzwiami jest bardziej gotycki niż ta strona hyhyhyhy szkoda mi takich ludzi.
ja tam sie gothikiem nie interesuje...ale ostatnio klasowy satan mowil mi,ze jest "gothem,znaczy jakas murderdoll" Evil or Very Mad ,nigdy o tym nie slyszalam,to cos nowego? Rolleyes Confusedhock: Wink Question
strona nie działa???
buuuuuuuu
-lilith- napisał(a):Tak już poza głupotą autorki strony, która widocznie jest feministką- to strona chyba tylko dla dziewczyn:
Cytat: Typy ubrań : długie spódnice i suknie, płaszcze,gorsety, rękawiczki, peleryny.

Panowie, wbijajcie sie w spódnice!
a niby czemu nie? Big Grin
Cytat:widzalam kilku facetow w gorsetach. niezbyt ciekawy widok
Nie chodzi o to, by było ciekawie, tylko żeby było mhocznie i ghotycko Big Grin
Cytat:CAŁE WOJEWÓDZTWO ŚLĄSKIE PRZEPRASZA ZA:http://gotsajt.webpark.pl/
całe województwo Mazowieckie DZIĘKUJE za: http://gotsajt.webpark.pl/ Big Grin
Stron: 1 2