06-04-2005, 04:22 PM
Stron: 1 2
06-04-2005, 04:24 PM
a jest cos o spaniu pod wlasnym lozkiem? ponoc ta technika jest w stanie wzmocnic metafizyczne doznania zwiazane ze smiercia... <lol>
06-04-2005, 04:56 PM
Neth napisał(a):a jest cos o spaniu pod wlasnym lozkiem? ponoc ta technika jest w stanie wzmocnic metafizyczne doznania zwiazane ze smiercia... <lol>
Kij tam pod łozkiem. Ja wolę w trumnie.
A o te 'metafizyczne doznania' zapytam mój snowboard, właśnie pod łózkim leży

06-04-2005, 09:22 PM
kłęby sierści mojego psa muszą mieć ciekawe życie. Dialog z nimi na pewno będzie bardzo gotyckim i metafizycznym przeżyciem. Całe swoje istnienie kłębki przeleżały w najmroczniejszych miejscach mojego pokoju. Także pod łóżkiem. Tam gdzie wzrok i ręka nie sięga.

06-04-2005, 09:29 PM
Jakby kot mojej siostry to przeczytał... mam nadzieje że ta strona to żart
nie wiem, od jakiegoś czasu mam alergie na ludzi dla których "smutek jest inspiracją duszy" i "w świetle księżyca odnajdują swą mroczną naturę" (cytaty wymyśliłem,ich ciekawsze wersje co miesiąc na ostatniej stronie metal hammera w rubryce "skrzynka kontaktowa")

06-04-2005, 09:53 PM
masz coś do księżyca misiu?
Przepraszam, kapibaro 
Księżyc jest fajny. Hihi

Księżyc jest fajny. Hihi
06-04-2005, 09:59 PM
Księżyc jest fajny
( we like the moooon
)

06-04-2005, 10:23 PM
a pamiętacie gotyckie forum też niektórzy myśleli że to serio tak samo nie sądze aby to serio było
06-04-2005, 10:50 PM
co to za strona wogole jest? I czemu tam nic o sexie niema? Niema sexu niema gotyku i niech autorka spierdala ;]
@Het: "bla bla bla Baby Bats" a gdzie "Copyrighted by Aeroth"??
Gotykowca wal z Gumowca :>
Edit: w dodatku napisała, że ma 21 lat. Tyle to ona chyba miała w poprzednim wcieleniu.
Ale i tak czekam na otworzenie działu: "Zdjęcia Umarłych" To będzie dopiero czad!
Szkoda też, że nie dała żadnych melanholijnych i smutnych wierszy z tytułami: "Mrok" "Ciemność" oraz "Śmierć"
@Het: "bla bla bla Baby Bats" a gdzie "Copyrighted by Aeroth"??
Gotykowca wal z Gumowca :>
Edit: w dodatku napisała, że ma 21 lat. Tyle to ona chyba miała w poprzednim wcieleniu.
Ale i tak czekam na otworzenie działu: "Zdjęcia Umarłych" To będzie dopiero czad!
Szkoda też, że nie dała żadnych melanholijnych i smutnych wierszy z tytułami: "Mrok" "Ciemność" oraz "Śmierć"
06-04-2005, 10:57 PM
Czekam niecierpliwie aż powstanie forum...
06-05-2005, 07:57 AM
dupa a nie gotycka, moj pająk nad drzwiami jest bardziej gotycki niż ta strona hyhyhyhy szkoda mi takich ludzi.
06-05-2005, 03:41 PM
ja tam sie gothikiem nie interesuje...ale ostatnio klasowy satan mowil mi,ze jest "gothem,znaczy jakas murderdoll"
,nigdy o tym nie slyszalam,to cos nowego?
hock:

06-13-2005, 08:37 PM
strona nie działa???
buuuuuuuu
buuuuuuuu
06-16-2005, 11:25 PM
-lilith- napisał(a):Tak już poza głupotą autorki strony, która widocznie jest feministką- to strona chyba tylko dla dziewczyn:a niby czemu nie?
Cytat: Typy ubrań : długie spódnice i suknie, płaszcze,gorsety, rękawiczki, peleryny.
Panowie, wbijajcie sie w spódnice!

06-19-2005, 11:34 PM
Cytat:widzalam kilku facetow w gorsetach. niezbyt ciekawy widokNie chodzi o to, by było ciekawie, tylko żeby było mhocznie i ghotycko

Cytat:CAŁE WOJEWÓDZTWO ŚLĄSKIE PRZEPRASZA ZA:http://gotsajt.webpark.pl/całe województwo Mazowieckie DZIĘKUJE za: http://gotsajt.webpark.pl/

Stron: 1 2