Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pobaw się ze Shnappim :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Gierka dla tych którzy nie przepadają za tępym krokodylkiem. Banalna ale zawsze można się na nim wyrzyć Big Grin Nic więcej pisać nie będe. Powodzenia! Mr. Green
sznap sznap sznapi, napierdalac w szwaby Tongue
coz :? jasne napierdalac schnapiego,co on wam takiego zrobil? Rolleyes Crying or Very Sad ,ale coz sprobuje jeszcze raz ...zagrac Tongue Confusedhock:
he he fajna giera Big Grin z odpowiednia muzyczka Big Grin
to może w teletubisie też sobie ponapieprzamy?

http://www.servus.at/DNS/tele/

btw schnappiego lubię! wara od krokodylka! Laughing
jakbym miał 10 lat i się w takie gry nagrał to bym dostał padaczki.
Zaraz idę spać, mam nadzieję, że nie będzi mi sie to śniło... :?
ten Sznapi to mnie już prześladuje. Ostatnio mój brat to ciągle śpiewał, a jak on przestał, to koleżanki zaczęły. A kilka dni temu na niemieckim na zastępstwie musieliśmy to napisać w zeszycie (żebym ja zeszyt jeszcze nosiła...) i później to spiewaliśmy Crying or Very Sad No ale ja sobie siedziałam z koleżanką z tyłu i czytałam wypożyczoną z biblioteki akurat książke. Ale i tak nauczycielka do mnie podeszła i się pyta czemu ja tego nie mam. Czułam sie na tej lekcji jak w przedszkolu...
w takim wypadku odmówiłabym robienia z siebie błazna, jeśli akurat nie miałabym ochoty, nic na siłę.
-lilith- napisał(a):ten Sznapi to mnie już prześladuje. Ostatnio mój brat to ciągle śpiewał, a jak on przestał, to koleżanki zaczęły. A kilka dni temu na niemieckim na zastępstwie musieliśmy to napisać w zeszycie (żebym ja zeszyt jeszcze nosiła...) i później to spiewaliśmy Crying or Very Sad No ale ja sobie siedziałam z koleżanką z tyłu i czytałam wypożyczoną z biblioteki akurat książke. Ale i tak nauczycielka do mnie podeszła i się pyta czemu ja tego nie mam. Czułam sie na tej lekcji jak w przedszkolu...

jak juz gdzies wspominalem do szkoly nalezy chodzic z katiusza Big Grin
A co ja zrobiłam z siebie błazna ? Rolleyes
Nawet na biedną nauczycielkę nie spojrzałam, tylko dalej gapiąc się w książke, wzruszyłam ramionami, to zapytała się mnie jak się nazywam i że na nastepną lekcję mam to przepisac i pokazać nauczycielce. Chyba mi minusa wstawiła za pracę na lekcji (a durnego Sznapiego i tak oczywiście nie przepisze, w ogóle w moim zeszycie do niemieckiego jest gdzieś z 5-6 tematów Laughing )
Lech, dobry pomysł Laughing Chociaż mi w szkole to ostatnio by się poduszka bardziej przydała, ciągle chce mi się spać na lekcjach i przez to nic nie robie. No ale tak to jest jak się wstaje o 4 rano Big Grin
-lilith- napisał(a):Lech, dobry pomysł Laughing Chociaż mi w szkole to ostatnio by się poduszka bardziej przydała, ciągle chce mi się spać na lekcjach i przez to nic nie robie. No ale tak to jest jak się wstaje o 4 rano Big Grin

o 4.00 rano?? to Ty na piechote do szkoly butujesz jakies 10km jak sadze Big Grin
A właśnie, że nie Big Grin Do szkoły mam gdzieś 5-10 minut drogi, widze nawet jej kawałek z okna z kuchni. Po prostu z tym wstawaniem mi coś odbiło i tyle Smile
Stron: 1 2