Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Problem!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Do modów: Jak tylko dostanę odpowiedź (zadawalającą), to ten topic można wywalić!

No więc, nie działa mi gadu-gadu, tlen i IRC. Po prostu się nie łączy i nie uaktywnia. Grzebałem już we wszystkich opcjach ale nic się nie zmienia. (reinstalacja też nie pomaga).
Wie ktos co się dzieje i co z tym zrobić?
Może coś poknociłeś z ustawieniami zabezpieczeń?
ale wszystko inne działa multiplayer, ściaganie plików i inne bzdety a to akurat nie
Masz może firewalla? Niektóre potrafią być wyjątkowo dokuczliwe!
Po pierwsze jaki masz system operacyjny?(jesli masz XP to sprubuj zmienic zgodnosc na inny system operacyjny)
Po drugie jesli masz firewalla sprawdz czy nie blokuje.
Evil or Very Mad nic nie działa... cholera... Evil or Very Mad
Wejdx na to forum i poproś o pomoc. Tam są ludzie, którzy nie spoczną, aż nie wyjaśnią twojego problemu, nie wiem dlaczego to robią, ale po prostu są zajebisci i kazdemu pomagają. Kiedys pomogli i mi: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php
Teraz niestety zmienili troche tematykę i nie wiem, czy jeszce prowadzą działalnosć charytatywną ;]
albo firewall, albo virus
Albo administrator blokuje jakies porty..
albo po prostu w sieci coś się rypło. Mnie sięz zdarzało nieraz, że niektóre usługi działały, a inne nie. Skontaktuj się z adminem może. Jeśli masz xp spróbuj odszukać ustawienia "zapory ogniowej" windows Laughing