Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Motto Dnia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Necro Desecrator napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Każdego dnia,w kazdej sytuacji moim mottem jest ,,kill".Serio
Jak posuwasz panienke też?

Tylko jak spuszczam się na ryj twojej starej
O tym fantazjujesz jak cię posuwa twój drugi stary? Też wtedy krzyczysz "KILL"? [Obrazek: chytry.GIF]

kurde,nie wiem co odpowiedzieć
Nie rób mi tego,wymyśl coś.

O tym ,ze ja fantazjuje ze spuszczam sie na ryj twojej starej w momencie gdy mnie posuwa moj drugi stary fantazjujesz ty kiedy dwie twoje stare biorą Ci do dzioba
Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm Big Grin
Zoltan napisał(a):Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm Big Grin

Nie no,kurwa,masz zajebiste poczucie humoru,szacun!
R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych. Big Grin
wunderwaffe napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych. Big Grin
Spierdalaj.
Pozerze.
R_amze_S napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):
Spierdalaj.
Skinless napisał(a):Pozerze.
I chuj.
ichuj.org
zajebista to strona byla, dziala nadal? Big Grin
Nie działa ponad 2-3 lata. Ale w mym sercu na zawsze pozostanie wzorem :f Nawet ich logo mam na telefonie ;/
Stron: 1 2 3 4 5 6