Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Dzieci o Metalu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
no wiec wiec jest pewne forum http://gothic.g4ce.pl/forum/index.php?showtopic=8829
o jakis tam pierdołach tu link do tematu poswieconego muzyce, mozna sie niezle posmiac badz wkurzyc jak sie widzi wsrod muzyki metalowej
Limp Bizkit itp itd Tongue ale warto poczytac Wink
"To chyba musiał być Merlin Mansoon a ja tego człowieka nie trawię bo wedłóg mnie to jest sługa szatana a ja takich ludzi nie lubię!! Manson jest głupi podobno poddał się operacji wycięcia 2 par żeber by muc sobie (za przeproszeniem) loda strzelać "

Czuję się lepszy jak czytam takie rzeczy.
a ja wrecz przeciwnie osłąbilo mnie to na duchu i ciele, ech 12 latki ktore "som" wielkimi znawcami
sługa szatana o bosh....
czego lepszego mozna sie spodziewac po 12 latkach :?
Czytając takie posty człek ma ochotę ciulnąć sobie żyłki. Laughing
Manson metalem?! :? No niech mi ktoś rękę poda bom z krzesła spadł...

Hej, ludkowei moi, a może by się tam zerejestrować ? Big GrinBig GrinBig Grin

EDIT: ee, zły pomysł, forumy o grach są nudziarskie...
mam tylko najdzieje ze to nie jest to forum gothica na ktorym udziela sie moj brat Rolleyes Rolleyes Rolleyes
dzieci są słodkie ;]
deathless napisał(a):dzieci są słodkie ;]

Tylko do momentu jak nie potrafią kompa obsługiwać, potem juz takie fajne nie są Tongue Znam z autopsji Smile
ale przynajmniej im sie Hop Kids nie podoba, a to juz swiadczy o sladowym guscie muzycznym Big Grin
naamah napisał(a):ale przynajmniej im sie Hop Kids nie podoba, a to juz swiadczy o sladowym guscie muzycznym Big Grin
Hop Kids..... przecież to smieszne jest :? jak ich widzę to mnie mdli, gdzie widziałem? na kanale dla dzieci. Bajki codziennie Big Grin
Jezu i to prawie moi rówieśnicy są?!
To ja już wolę ziomali z mojej klasy.
Tfu... co ja gadam Laughing
nie no niektorzy starsi tez tak mysla Smile bo gdyby tak nie bylo po co by zaczepiali metali i pytali ich o rozne rzeczy Smile ostatnio mi sie zdazylo kumpel sie mnie zapytal dlaczego wierze w szatana Rolleyes albo mi kolega ktorego znam od przedszkola powiedzial ze kiedys mnie lubil ale jestem metalem i mnie nie lubi Neutral
No i co ja moge powiedzieć? Śmiszne trochę Smile
Beast King napisał(a):No i co ja moge powiedzieć? Śmiszne trochę Smile

Ba...bardzo smiszne np. to:

Cytat:"To chyba musiał być Merlin Mansoon a ja tego człowieka nie trawię bo wedłóg mnie to jest sługa szatana a ja takich ludzi nie lubię!! Manson jest głupi podobno poddał się operacji wycięcia 2 par żeber by muc sobie (za przeproszeniem) loda strzelać

Niezbyt lubię tego gośćia ale tekst o nim mnie powalił.... Mr. Green
Ej no co Wy, nie śmiejcie się z sługi Szatana! Ale możecie byc pewni, że za wychwalanie go, Szatan Wam wdzięczny będzie Laughing
Stron: 1 2 3