05-30-2005, 08:41 AM
05-30-2005, 01:57 PM
zawsze to jakaś odmiana, przełamanie rutyny, ni? 
oczywiście przesadzać nie trzeba

oczywiście przesadzać nie trzeba
06-06-2005, 08:48 PM
Qrde,jest tyle bezbolesnych sposobów,pozycji...Ja nie rozumiem czegoś takiego.Może od razu tak?http://poetry.rotten.com/do-not-try/ 

Arion
06-06-2005, 11:12 PM
ouch!
argh ><;;;;
to dopiero... okrutne, gosh.
ale daj spokój, w bdsm nie ma mowy raczej o samookaleczaniu ;]
wbrew pozorom bezpieczeństwo pełni istotną rolę ^^
argh ><;;;;
to dopiero... okrutne, gosh.
ale daj spokój, w bdsm nie ma mowy raczej o samookaleczaniu ;]
wbrew pozorom bezpieczeństwo pełni istotną rolę ^^
06-07-2005, 08:20 AM
Calmwater napisał(a):Qrde,jest tyle bezbolesnych sposobów,pozycji...Ja nie rozumiem czegoś takiego.Może od razu tak?http://poetry.rotten.com/do-not-try/
wyjdz mi stad z takimi zdjeciami, bo mi sniadanie obrzydzasz :?
06-07-2005, 09:00 AM
Lech: to juz wiesz ze zdjec z rotten sie nie oglada przy sniadaniu 

06-07-2005, 09:24 AM
w sumie inne fotki mi pasuja, tylko nie takie na ktorych miazdzy sie "te" rzeczy 

06-07-2005, 11:28 AM
Według mnie inne są bardziej obrzydliwe,ważne,że to nie moje przyrodzenie
Nie przejmuj się tak,istnieje coś takiego jak głodówka zdrowotna
A wracając do tematu:Rozumiem,że ludzie starają się sobie niczego nie uszkodzić,ale zadawanie bólu osobie którą się kocha (nawet to "zerotyzowane) nie jest dla mnie normalne.Jak ktoś lubi takie zabawy-proszę bardzo,ja jednak stanowczo dziękuję

A wracając do tematu:Rozumiem,że ludzie starają się sobie niczego nie uszkodzić,ale zadawanie bólu osobie którą się kocha (nawet to "zerotyzowane) nie jest dla mnie normalne.Jak ktoś lubi takie zabawy-proszę bardzo,ja jednak stanowczo dziękuję

06-07-2005, 11:36 AM
Calmwater napisał(a):Według mnie inne są bardziej obrzydliwe,ważne,że to nie moje przyrodzenieNie przejmuj się tak,istnieje coś takiego jak głodówka zdrowotna
![]()
popieram w 100%- to kolejne zboczenie ktore nalezaloby wyeliminowac
06-07-2005, 01:08 PM
mnie też zadawanie bólu nie ciągnie ;] sama też nie przepadam. Za to wiązanko i przepaski na oczy? czemu nie
a co do zdjęcia: wygląda jak hotdog z keczupem. Ugh
:]
a zdjęć z rotten to najlepiej w ogóle nie oglądać.

a co do zdjęcia: wygląda jak hotdog z keczupem. Ugh
:]
a zdjęć z rotten to najlepiej w ogóle nie oglądać.

06-07-2005, 02:21 PM
jak to nie? niektore sa calkiem milusie
szczegolnie przypadl mi do gustu rozgotowany we wlasnej wannie koles 

Arion
06-07-2005, 02:33 PM
Calmwater: ależ skupiasz się tylko i wyłącznie na pierwszym członie nazwy tego zjawiska (:
i zapominasz, że bdsm jest sprawą indywidualną partnerów, co oznacza, że zarówno natężenie, samo istnienie zresztą, przemocy w kontaktach seksualnych między nimi może przybrać najrozmaitsze posiacie. :)
taki radykalizm jest zbędny ;P a myślę, że każdy coś w bdsm mógłby dla siebie znaleźć, choćby odrobinkę ;P
i zapominasz, że bdsm jest sprawą indywidualną partnerów, co oznacza, że zarówno natężenie, samo istnienie zresztą, przemocy w kontaktach seksualnych między nimi może przybrać najrozmaitsze posiacie. :)
taki radykalizm jest zbędny ;P a myślę, że każdy coś w bdsm mógłby dla siebie znaleźć, choćby odrobinkę ;P
06-08-2005, 07:35 PM
widze duza znajomosc tematu 

06-08-2005, 07:57 PM
BDSM...na długie zimowe wieczory
Ja osobiście preferuję tylko BD.

Arion
06-08-2005, 08:36 PM
i słusznie ;}