12-12-2005, 02:58 PM
Stron: 1 2
12-12-2005, 06:23 PM
To chyba dopiero od 14.XII...? Widziałem dzisiaj reklamę i powiem szczerze, że może być ciekawe. Ale nie ma się co oszukiwac, że starego King Konga nie pobije ( w końcu to klasyka kina), tak samo jak nie zrobił tego remake z Jessicą Lange, czy jak jej tam było. 

12-13-2005, 01:16 PM
Ja się chyba wybiorę na niego.Zapowiada się nieźle.

12-13-2005, 02:02 PM
aha a wiec jeszcze nie ma?
ej a mowili ze ma byc 3 grudnia
...
No ja tez pojde...

No ja tez pojde...
12-13-2005, 06:57 PM
Sadząc po reklamach to zapowiada sie dobrze. Ciekawym pomysłem było umiejscowienie KK na wyspie z dinozaurami, co może uczynic film dosyć ciekawym.
Ta wersja nie była aż taka zła
Beast King napisał(a):To chyba dopiero od 14.XII...? Widziałem dzisiaj reklamę i powiem szczerze, że może być ciekawe. Ale nie ma się co oszukiwac, że starego King Konga nie pobije ( w końcu to klasyka kina), tak samo jak nie zrobił tego remake z Jessicą Lange, czy jak jej tam było
Ta wersja nie była aż taka zła

12-13-2005, 07:45 PM
Ghost_82 napisał(a):Sadząc po reklamach to zapowiada sie dobrze. Ciekawym pomysłem było umiejscowienie KK na wyspie z dinozaurami, co może uczynic film dosyć ciekawym.
Hm, a w oryginale chyba też były dinozaury...? O ile dobrze pamiętam, to KK naprał po dziobie jakiegoś pterodaktyla...
12-14-2005, 12:02 PM
Tak tez bylo ;]
A co sadzicie o grze "King Kong" tej nowej... na podstawie tego wlasnie filmu. Gral ktos?
Dla mnie wyglada ok chociaz dziwnie musi sie w to grac bo to FPP... Chociaz lazac z Thompsonem na wyspie dinozaurow nie musi byc wcale zle ;]
A co sadzicie o grze "King Kong" tej nowej... na podstawie tego wlasnie filmu. Gral ktos?
Dla mnie wyglada ok chociaz dziwnie musi sie w to grac bo to FPP... Chociaz lazac z Thompsonem na wyspie dinozaurow nie musi byc wcale zle ;]
12-14-2005, 04:27 PM
Beast King napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Sadząc po reklamach to zapowiada sie dobrze. Ciekawym pomysłem było umiejscowienie KK na wyspie z dinozaurami, co może uczynic film dosyć ciekawym.
Hm, a w oryginale chyba też były dinozaury...? O ile dobrze pamiętam, to KK naprał po dziobie jakiegoś pterodaktyla...
Akurat tą pierwsza wersje oglądałem tylko raz i to kawał czasu temu, że nawet jej dobrze nie pamiętam. Ta poźniejsza wersja mi sie podobała i jesli sie myle to tam KK zabił ogromnego węża, ale dinozaurów już nie było w tej wersji.
12-14-2005, 05:19 PM
Jakos mnie nie ciagnie na ten film, bo malp nie lubie 

12-14-2005, 08:11 PM
Blood napisał(a):Jakos mnie nie ciagnie na ten film, bo malp nie lubieto rzeczywiscie powod ;[
12-14-2005, 08:54 PM
Ja powiem tyle: tyle zajebistych tematów leży niezekranizowanych a oni odgrzewają po raz n-ty tego samego stęchłego już lekko kotleta. Żenada niezależnie od tego jaki będzie film. Dla mnie nic nie wybroni takiej idei.
12-16-2005, 12:48 PM
bylem w kinie pare minut temu.. i musze powiedziec ze film bylby ciekawszy... gdyby sie tak nie dłuuuużył... po prostu za długie sceny nudne itp.. nieco humorystycznych wstawek, pare efektow, ladnie zaanimowane "otoczenie" i ogolnie pozytywne wrazenia... oprocz tej dlugosci.. dupa to mi do fotela przyrosla, a wyjscie z kina bylo prawie niemozliwe.. czyzby taktyka tworcow? 
obejrzec mozna i nic wiecej

obejrzec mozna i nic wiecej

12-18-2005, 11:07 AM
Wczoraj bylem w kinie na filmie.
Dla mnie jest dobry. Troche przedluzony na poczatku (przez to za dlugi) ale dobrze wykonany. (dobra byla scena kiedy Ann Darrow rozsmieszala King Kong'a
)
Ale zauwazylem jeden blad... Kiedy King Kong biega po dachach Nowego Jorku (kieruje sie w strone Empire State Building) no to budynek ten jest wiele kilometrow za nim, a w nastepnej scenie juz sie na niego wspina x|..
(a kiedy Kong biega po Nowym Jorku to ciagle oddala sie w przeciwna strone od Empire State xP)
Ale ogolnie film dobry. Wg mnie ocena 8,5/10
Teraz sciagam pierwszego King Kong'a (z 1933 roku
) zeby porownac ;]
Dla mnie jest dobry. Troche przedluzony na poczatku (przez to za dlugi) ale dobrze wykonany. (dobra byla scena kiedy Ann Darrow rozsmieszala King Kong'a

Ale zauwazylem jeden blad... Kiedy King Kong biega po dachach Nowego Jorku (kieruje sie w strone Empire State Building) no to budynek ten jest wiele kilometrow za nim, a w nastepnej scenie juz sie na niego wspina x|..
(a kiedy Kong biega po Nowym Jorku to ciagle oddala sie w przeciwna strone od Empire State xP)
Ale ogolnie film dobry. Wg mnie ocena 8,5/10
Teraz sciagam pierwszego King Kong'a (z 1933 roku

12-24-2005, 09:07 AM
Byłem w kinie kilka dni temu. Przez pierwszą połowę zastanawiałem się, kiedy wreszcie pojawi się małpa, a przez drugą kiedy to się skończy. Film jak dla mnie średni - nużący, długi, niektóre sceny beznadziejne (np to jak ekipa ucieka przed dinozaurami w ciasnym przesmyku, albo walczy z robalami). Ale za to efekty pierwsza klasa - walka z tyranozaurami była swietna. 

12-25-2005, 07:37 PM
poza rezyserem nic mnie na ten film nie ciagnie i jakos nie spieszno mi do obejrzenia tego;/
Stron: 1 2