Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Demon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Są ludzie i parapety Wink
Dżemik napisał(a):Dzieki moim niewatpliwym umiejetnosciom detektywistycznym, doszedlem do wniosku, ze Grucha oddal swoje konto Demonowi.. No i nasz tru metal worjor korzystal z 2 nickow.. Dlatego on rowniez dostal bana..
Az brak mi slow, po prostu totalny imbecyl.
Tomash napisał(a):Ale najlepsze jest to, że kilka miesięcy temu wypowiadał się w miarę normalnie, i nawet z sensem, dopiero ostatnio odkrył w sobie "powołanie"

Po prostu poznal czym jest prawdziwy kult i chcial byc taki jak Hegemonik czy ja Angry
LCF napisał(a):chcial byc taki jak Hegemonik czy ja Angry

widzisz... demoralizujesz mlodziez Tongue
O to chodzi Wink
i jak to bywa z imitatorami zupelnie nie mial stylu... Tongue
jak jechac to tylko z klasa... Big Grin
Cytat:Az brak mi slow, po prostu totalny imbecyl.

Za to Ty swoimi wypowiedziami stawiasz sie na nadwyraz wysokim poziomie... Wink

Cytat: jak to bywa z imitatorami zupelnie nie mial stylu...
jak jechac to tylko z klasa...

Cos w tym jest Smile
żadko tu ostatnio bywam ale na te wieści wielka radośc mnie ogarnia Big Grin
wybacz Demon.. Laughing
Heh nie bronię Demona, ale też nie szaleję z radości, że go nie ma :? Moderator zrobił swoje (widocznie miał powody) i user dostał bana. Nie widzę powodu żeby tu robić wielkie święto pod tytułem "Świętujmy i tańczmy - Demona już nie ma" :?
No proszę, okazuje się, że nikt jednak nie lubił Demona. Dziwne, bo zanim dostał bana, to nie było tego za bardzo po Was widać. Hipokryzja, ot co.
Widać że słabo przeglądałeś forum.
Kalin napisał(a):Widać że słabo przeglądałeś forum.
Nooo. Ja to chyba od początku "toczyłam wojnę" z Demonem. Wszystko było by jednak ok, gdyby na każdym kroku nie naśmiewał się i krytykował wszystkiego :?
Mi jest tam obojetny- ani go nie wielbie, ani nie zywie do niego urazy- ma chlopak swoje zdanie, aczkolwiek czasem dosc mocno jego broni i tyle.

Choc widze, ze chyba psuje atmosfere swieta Wink
ReTuRn napisał(a):
Cytat:Az brak mi slow, po prostu totalny imbecyl.

Za to Ty swoimi wypowiedziami stawiasz sie na nadwyraz wysokim poziomie... Wink

Cytat: jak to bywa z imitatorami zupelnie nie mial stylu...
jak jechac to tylko z klasa...

Cos w tym jest Smile

Przydalby sie tez tobie ban, wtedy byloby cacy.
Mnie nie przeszkadzał, przynajmniej nie bał się mówić, co myśli.
Stron: 1 2 3