Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Elektryczne Gitary
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co sądzicie o tym świetnym polskim zespole???
Ba, Elektryczne Gitary, moja mlodosc xD Nie wiem dlaczemu, ale urzekly mnie tylko dwie plyty -> "Wielka Radosc" i "A Ty co". Reszta mnie jakos juz niepociaga. Chyba ze "Chaltury" ;)

Dobre teksty, fajna muza,.. i wszystko pietruszka (;
Niektore teksty niszcza:
-"Włosy" (bo to najlepszy sposob na dziewczyne/ zrobic sobie z wlosow peleryne, albo "idzie zolnierz z dlugimi wlosami/ WSW go goni alejami" wzglednie: "idzie wujek, niesie nowe szachy/dlugie wlosy wisza mu spod pachy")
-"Czlowiek z lisciem na glowie" (Uwazaj, to nie chmury- to palac kultury)
-"Wszystko chuj"
-"Koniec"
-"Dzieci"

No, to najelpsze kawalki.
Pamiętam, że pierwszy ich kawałek, jaki poznałem to Dzieci. Wtedy nawet nie wiedziałem, co to za zespół. Big Grin

A mój dziadek mieszka niedaleko Sienkiewicza, haha! Big Grin
"Dzieci" Laughing Laughing Laughing Dobra piosenka na zakończenie roku szkolnego Smile
Przewróciło się, niech leży... kocham hymn bałaganiarzy.
Ona jest pedałem....własnie sie dowiedziałem... <tyntyryn>

A "wszystko ch*j" znacie? Wink

Tongue
Cytat:A "wszystko ch*j" znacie?

Znamy.

Cytat:Przewróciło się, niech leży... kocham hymn bałaganiarzy.

Moja ulubiona piosenka EG.
Jeden z najoryginalniejszych i najlepszych zespołów na rodzimej scenie muzycznej. A pisoenki takie jak "Dzieci", "Kiler" czy "Włosy" śpiewa się chyba na każdej wycieczce, ognisku itd.... po prostu klasyka Big Grin
Świetne, co tu dużo mówić. Wpada w ucho na zawsze, chętnie się nuci. A teksty zna na pamięć. Big Grin
Kult i legenda!!! Świetna, ponadczasowa muzyka - ciągle rozbrzmiewa moim głośniku, super sprawa.
Zgadzam się ze wszystkimi powyższymi wypowiedziami. Pamiętam jak na zakończeniu gimnazjum śpiewaliśmy "robaczek w swej dziurca jak belfer za biurkiem..."