09-22-2006, 12:58 PM
Stron: 1 2
09-22-2006, 01:26 PM
kurwa mac jebany psychol, ja pierdole zniesmaczony jestem ;/
edit.
fake, ale i tak zjebane xD
edit.
fake, ale i tak zjebane xD
09-22-2006, 01:39 PM
Ja pierdolę ale tandeta.
Gość chciał być (jak to wy - czarnuchy mówicie) bardziej tru niż Cradle of Filth i Slipknot razem wzięci.
Zdjęcia są poza tym w większości chujowe, koleżka w marny spoób opowiada te swoje historyjki.
Teraz część recenzenta.
Sucho analizując znalazłem tylko jedno w miarę dobre zdjęcie, mianowicie:
http://www.morgue666.com/pages/depravity15.html
, dobra kompozycja, światło, słabo zagrane przez modelkę i marnie działa ta krecha "krwi" od ust na twarzy - całość składa się na dobrą - powiedzmy - fotografię. Poza tą znalazłoby się może jeszcze kilka niezłych bądź poprawnych.
Pozostałe trzymają równy, niski poziom, a jeżeli sama treść - przez kontrowersję - miałaby stanowić o wartości tych zdjęć, to autorowi nie udało się osiągnąć planowanego efektu - oglądanie tych fotografii jest nudne już od połowy pierwszego setu.
Podsumowując - samą znajomością kilku technik charakteryzacji i obróbki cyfrowej zdjęć dobrej fotografii nie sposób zrobić.
Dziekuję za uwagę, życzę miłego dnia.
Gość chciał być (jak to wy - czarnuchy mówicie) bardziej tru niż Cradle of Filth i Slipknot razem wzięci.
Zdjęcia są poza tym w większości chujowe, koleżka w marny spoób opowiada te swoje historyjki.
Teraz część recenzenta.
Sucho analizując znalazłem tylko jedno w miarę dobre zdjęcie, mianowicie:
http://www.morgue666.com/pages/depravity15.html
, dobra kompozycja, światło, słabo zagrane przez modelkę i marnie działa ta krecha "krwi" od ust na twarzy - całość składa się na dobrą - powiedzmy - fotografię. Poza tą znalazłoby się może jeszcze kilka niezłych bądź poprawnych.
Pozostałe trzymają równy, niski poziom, a jeżeli sama treść - przez kontrowersję - miałaby stanowić o wartości tych zdjęć, to autorowi nie udało się osiągnąć planowanego efektu - oglądanie tych fotografii jest nudne już od połowy pierwszego setu.
Podsumowując - samą znajomością kilku technik charakteryzacji i obróbki cyfrowej zdjęć dobrej fotografii nie sposób zrobić.
Dziekuję za uwagę, życzę miłego dnia.
09-22-2006, 01:57 PM
Niektóre zdjęcia ładne. Np. 1 foto z albumu shooting. Reszta jakaś taka miękka.
09-22-2006, 01:59 PM
Ja podtrzymuje moje zdanie, ze kiła i "fhui" tandeta.
09-22-2006, 03:07 PM
Moim zdaniem ten gość to po prostu pojebus
Starał sie stworzyć coś kontrowersyjnego i sadzę, że mu sie to udało.
Niektorzy nie beda mogli spać po obejrzeniu zdjęć, natomiast inni ziewną i powiedzą "tandeta"

Starał sie stworzyć coś kontrowersyjnego i sadzę, że mu sie to udało.
Niektorzy nie beda mogli spać po obejrzeniu zdjęć, natomiast inni ziewną i powiedzą "tandeta"

09-22-2006, 03:39 PM
Tak sobie popatrzylam, szpetne to to. Jak dla mnie ani nic nowego, ani oryginalnego. Ludziom chyba brakuje inwencji tworczej skoro afiszuja sie z przemoca.
09-23-2006, 08:35 PM
Ech :!:
09-24-2006, 10:57 AM
Mógłby się chłopak poświęcić dla sztuki, porwać jakąś dupę, zmasakrować i porobić foty. A nie fejki w net wysyła :f
09-24-2006, 05:06 PM
nudne fotki, kiepsko zrobione i ujecia w wiekszej czesci takei same. 3/4 powinien wywalic od razu
10-10-2006, 09:58 AM
Suiside II,kidnapping
.. no co do ideii tego typu fotek, nie będe się wypowiadał, bo nie lubię takich klimatów, natomiast z wykonaniem już gorzej, także nie zamierzam tych fotek analizować, bo od razu widać, że to amatroszczyzna jeśli chodzi o technike, ale nasuwa mi się jedna myśl, może on miał taki zamiar ?... choć co porawda aby wywołać efekt naturalności, akcji... mógł je trochę lepiej wykonać i myśle, że wyglądało by to o wiele lepiej, ...zbokol... przeraża mnie to, że zaniedługo, może takie kidnapingi wprowadzić w życie... 

10-10-2006, 09:05 PM
SHOX! napisał(a):jeśli chodzi o technike, ale nasuwa mi się jedna myśl, może on miał taki zamiar ?...mysle, ze to daleko idaca nadinterpretacja

10-10-2006, 09:35 PM
A moim zdaniem nie ma co się rozwodzić nad łajnem i szukać głębszego sensu w czymś, w czym sam autor go nie widział. Chciał pokazac jaki jest makabrycznie zły, zdjęcia zrobił chujowate. Jak dla mnie nei ma co dalaj analizować jego dzieł, brak po temu dobrego materiału.
10-10-2006, 09:41 PM
wg mnie lipa
kiedys byly w aktiviscie takie wysokopolyskowe zdjecia ladnych pan z niewielkimi wadami (dziury, rany) i to mi sie podobalo bardzo, a to na stronie to tandeta zwykla...
kiedys byly w aktiviscie takie wysokopolyskowe zdjecia ladnych pan z niewielkimi wadami (dziury, rany) i to mi sie podobalo bardzo, a to na stronie to tandeta zwykla...
10-11-2006, 03:18 PM
No cóż autor tych zdjęć albo ma jakieś poważne problemy psychiczne albo po prostu chce być postrzegany jak świr! Kiedyś jakaś dziewczyna z mojego miasta zrobiła wystawę z wnętrzności zwierząt... Był o to wielki spór, jedni uważali to za sztukę inni za coś okropnego i nieludzkiego. :/ Mój nauczyciel od podstaw projektowania z pewnością uznałby te prace za ciekawe i wartościowe... i chyba miałby w tym choć odrobinę racji. Niektóre fotografie są ciekawe...
Stron: 1 2