Błagam, tylko nie piszcie, że to techno

Jak dla mnie na prawdę świetna muza. Ale chyba tylko dla tych, którzy nie są tacy trÓ

Kolega mi polecił i wciągnęło mnie na maxa

Słucha ktoś d'n'b? Co o tym myślicie? A dla tych co nie znają ... Ściągnijcie sobie jakiś secik np. Black Sun Empire i posłuchajcie. Sądzę, że warto

hehe, kto by pomyslal ze taki topic tu zagosci

jakims strasznym fanem tej muzyki nie jestem (osobiscie wole techno i electro jesli chodzi o te rejony muzyczne) ale zdarzylo mi sie dobrych pare razy swietnie sie bawic na dnb imprezach, bo w domu to raczej nie slucham...
dawka energii bywa naprawde niesamowita a produkcje z np. renagade hardware potrafia ostro przycisnac

ogolnie taki darkside to niezla imprezowa alternatywa dla gabber/hardcore mysle...
...za to bardzo nie lubie takich lekkich rzeczy ala LTJ Bukem.
za bardzo sie na dnb nie znam ale moge z czystym sumieniem polecic wlasnie wytwornie renagade hardware i np. dj Teebee
Jeden odważny

Z chęcią sprawdzę to co poleciłeś

Slabbo sie znam na elektronice, ale chyba DJ Starscream (ten dj z Slipnota) tworzy d'n'b? Bardzo fajnie sie tego slucha..

Dżemik napisał(a):Slabbo sie znam na elektronice, ale chyba DJ Starscream (ten dj z Slipnota) tworzy d'n'b? Bardzo fajnie sie tego slucha.. 
Hmm ... Szczerze mówiąc, to nie słyszałam jeszcze co Sid wyprawia poza Slipem

Koniecznie muszę tego posłuchać skoro mówisz, że fajne