07-30-2006, 10:52 AM
07-30-2006, 11:09 AM
Niklot napisał(a):Czy ja gdzieś użyłam czasownika w formie męskiej?Więc nie brat, tylko siostra.
No to Slava biala siostro. Nalezysz do Niklota czy tylko masz taka ksywe?
07-30-2006, 11:28 AM
Jakżebym mógł nieznać Konkwisty.
08-10-2006, 12:43 PM
Czarny a długi konkwiście w dupę.
Lubię obcokrajowców i żydowską muzykę.
Kamael: kurwa, przegięliście, myślałem, że z wami można tutaj się obchodzić normalnie, ale widzę, że jednak nie ma wyjścia i trzeba wrócić do polityki ostrzeżeń i banów - sami tego chcieliście, proszę później nie płakać i się nie oburzać. mam już użerania się z tym wszystkim serdecznie dość ;/. panujcie nad sobą, w dupie mam jakieś osobiste animozje między Wami. nie życzę tu sobie teraz kolejnej wypowiedzi odnoszącej się do całego offtopa, który poleciał. albo dyskutujecie tutaj stricte o muzyce kapeli, albo temat w ogóle zamknę.
Lubię obcokrajowców i żydowską muzykę.
Kamael: kurwa, przegięliście, myślałem, że z wami można tutaj się obchodzić normalnie, ale widzę, że jednak nie ma wyjścia i trzeba wrócić do polityki ostrzeżeń i banów - sami tego chcieliście, proszę później nie płakać i się nie oburzać. mam już użerania się z tym wszystkim serdecznie dość ;/. panujcie nad sobą, w dupie mam jakieś osobiste animozje między Wami. nie życzę tu sobie teraz kolejnej wypowiedzi odnoszącej się do całego offtopa, który poleciał. albo dyskutujecie tutaj stricte o muzyce kapeli, albo temat w ogóle zamknę.
07-25-2007, 07:00 PM
polskie a jakie ładne
fajnie grają,fajne "podniosłe"teksty..
szkoda,ze zakazane,ale zakazane smakuje lepiej

fajnie grają,fajne "podniosłe"teksty..
szkoda,ze zakazane,ale zakazane smakuje lepiej

07-25-2007, 07:02 PM
hahahahaha
tak,jedziecie z tym tematem
tak,jedziecie z tym tematem

07-25-2007, 08:38 PM
o w mordę.. strasznie to ciekawe. Ideologia iście zastanawiająca.. gdzie, w którym kamieniołomie jest jeszcze miejscówka dla takich, co taką ideologię głoszą...
07-25-2007, 10:29 PM
pierdole takie kapele
07-26-2007, 01:36 AM
jebać i się nie bać
07-31-2007, 05:02 PM
a ja K88 toffam za te popierdolone teksty :] Ta muza niczym nie rózni się od pankowych trzech akordów, a teksty swoją rozpierdalającą dziecinadą po prostu zginaja mnie wpół.
"My Kibice" przy kazdym ognisku pojawi sie na mych ustach, za ten rozbrajający, szczery do bulu tekst, a i "Biały Honor, Biała Duma" zasługuja na zapianie przynajmniej pierwszej zwrotki
Ogółem konkwista jest zajebisty, ale te 2 kawałki na zawsze pozostanaw mym sercu 
"My Kibice" przy kazdym ognisku pojawi sie na mych ustach, za ten rozbrajający, szczery do bulu tekst, a i "Biały Honor, Biała Duma" zasługuja na zapianie przynajmniej pierwszej zwrotki

07-31-2007, 05:51 PM
Niszcz czerwonych i sprawy narody rządzą !!!!!!
"Gdy naród umiera ty palisz trawę i mówisz o miłości ,
do walki nie trzeba nikogo zmuszać , lecz kiedy wygramy staniesz pierwszy pod murem"
Ale i tak honor jest lepszy
do walki nie trzeba nikogo zmuszać , lecz kiedy wygramy staniesz pierwszy pod murem"
07-31-2007, 05:55 PM
Paździoch napisał(a):Niszcz czerwonych i sprawy narody rządzą !!!!!!
No to wykurwiaj pod mur. Jedno ścierwo czy honor czy k88
07-31-2007, 06:01 PM
nie no, K88 do Honoru się nie umuwa, Honor jest tró, a K88 to starzy zbuntowani gówniarze 

07-31-2007, 06:44 PM
z wroclawia... 

07-31-2007, 07:48 PM
Paździoch napisał(a):Niszcz czerwonych i sprawy narody rządzą !!!!!!A Narodowi Socjaliści to brunatna lewica,wiec jeden pies. Jesteś zjebany.