pchla napisał(a):ten temat to dziś pasuje do mnie i do kumpla ... skakaliśmy ze szkoły z okna wysokość około 2 m...
Przez drzwi nie latwiej?
Chyba ze z lekcji tak uciekaliscie..
wiesz mi było łatweij przez okno jemu też.. tyle że ja skoczyłem w inny sposób oprując ręką a on se tak skoczył i to dlatego bo wcześniej tez skakał z tej wysokości i też ze szkoły ale teraz mu nie wyszło... ( nie nie uciekalismy to miał być "desant " a

Hahaha...brawa dla Elcha za wspaniałe przeprowadzenie konwersacji.
Tekst po prostu gigantyczny.
DeMoN.|. napisał(a):www.joemonster.org/article.php?sid=4618&mode=thread
To dopiero "inteligentny" i "dobry" haker
że też tacy ludzie jeszcze istnieją

ale nic, tak właśnie jest, kiedy koniecznie chce się pokazać jakim się jest super hakerem etc.

szkoda, że więcej gość się nie pokazał, byłoby więcej zabawy.
A jak do mnie ostatnio zagadują jakieś osoby, zacznające rozmowę od "elo, poklikasz", to już się nie denerwuję, tylko spokojnie zasiadam do rozmowy

to dopiero jest zabawa

tylko trzeba mieć wysoki próg tolerancji na ludzką głupotę

bo inaczej długo się nie pogada

Buahah,piękne

Do 3 razy sztuka?Może oglądał wcześniej "Hakerów" i chciał być taki jak oni
A co do poklikania,to chyba zacznę gadać z różnymi takimi przypadkowymi ludźmi,wcześniej czekałem,aż jakaś nimfomanka poprosi mnie o zdjęcie.I wysyłałem,jest na rotten,nazywa się bodajże blondy7 (wczesne stadium fragmentacji zwłok

) Działało zawsze,nie było takiej,co by się nie rozłączyła.
co do nieznajomych na gg oslt ;D
kiedyś odezwał się do mnie jakiś małolat, który koniecznie chciał kogoś zbluzgać. Byłam w przekornym i twórczym nastroju więc wymyślałam sobie twócze wyzwiska

Ale bez takich typu kur**,ch*j itp. Gościu się na mnie obraził. Stwierdził, że ma b rata boksera i go na mnie naśle

A potem mnie zablokował!
a taki ubaw był, chliiip
potem chciałam się z nim pobawić z innego gg, ale chyba za szybko zaczęłam i też mnie zblokował. BU.
12:28:43 jakiś pedał

12:28:49 scully (scullijka@tlen.pl)

12:28:53 jakiś pedał
hej
12:29:01 scully (scullijka@tlen.pl)
no, witaj
12:29:08 jakiś pedał
co tam?
12:29:18 scully (scullijka@tlen.pl)
venom
12:29:39 jakiś pedał
cio
12:29:45 scully (scullijka@tlen.pl)
o Jezu
12:29:51 scully (scullijka@tlen.pl)
jestes pedofilem?
12:30:11 jakiś pedał
niee
12:30:14 jakiś pedał
a ty?
12:30:17 scully (scullijka@tlen.pl)
ja jestem
12:30:21 scully (scullijka@tlen.pl)
lubie malych chlopcow
12:30:34 jakiś pedał
ee to mi nie grozi
12:30:38 scully (scullijka@tlen.pl)
no jak to nie?
12:30:56 scully (scullijka@tlen.pl)
w porownaniu do mnie to jestes maly, mam 46 lat i pracuje jako suwnicowa w hucie
przeraził się, ot co.
mialam kiedys swietna rozmowe z jakims dupkiem, z checia bym zapodala ale niestety zmienilam numer i rozmowa przepadla bezpowrotnie

:?

:? ale to bylo po prostu bez bledne