Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: ->Exumer<-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
co sądzicie o tym genialnym thrash metalowym zespole z Niemiec? Jak dla mnie pionierzy w tym gatunku, a płyta possessed by fire rozwala na kawałki. Mam nadzieję, że ktoś tu słucha tej odmiany metalu i napiszę coś o tej kapeli.
Necroblood napisał(a):co sądzicie o tym genialnym thrash metalowym zespole z Niemiec? Jak dla mnie pionierzy w tym gatunku, a płyta possessed by fire rozwala na kawałki. Mam nadzieję, że ktoś tu słucha tej odmiany metalu i napiszę coś o tej kapeli.

Trochę zbyt mało płyt nagrali, żeby mówic, że są genialni Confusedhock: .Fakt, possessed by fire jest zajebiste, a RftS jedynie trochę słabsze. ogólnie b. dobry zespół, szkoda, że tak mało materiału nagrali Smile
pewnie, że szkoda, ale wolę żeby mieli na koncie tylko te 2 zajebiste wydawnictwa niż mieliby jakieś gówno nagrać. A dla mnie i tak są genialni Big Grin
btw Terrorizer też wydał jedną płytę i też jest genialny Laughing
Czad i cudo!!! ich "Possessed by fire" to jeden z moich ulubionych albumów(vinyl of course Big Grin ) akurat oni mogliby się reaktywować, nie miałbym nic przeciwko Smile
wokalista z "possessed by fire" - Mem Von Stein - jest na wokalu w amerykanskim sun descends, polecam
http://www.sundescends.com/
dołanczm sie do grona wielbicieli Exumer'a zajebista kapela Laughing possessed by fire wymiata taki thrash to to co tygryski lubia najbardziej Angry
Scavanger napisał(a):Scavanger of Human Sorrow

Czyj to utwór?
no to mnie zgioles tym pytaniem buahahahaha

Mad DEATH Mad
Scavanger napisał(a):no to mnie zgioles tym pytaniem buahahahaha

Mad DEATH Mad
Specjalnie wyróżniłem Ci to "a".Death niema takiego utworu.Conajwyżej Scavenger of Human Sorrow.
sorry czasłem sie Sad
eeee a "Possessed..." wyszedł wogóle na Cd?? bo chwilowo nie dysponuje gramofonem, i przez parę miesięcy ten stan jeszcze potrwa... a kurde mam chęć na tą płytkę Big Grin
Wiem, że była reedycja w 2001. Więc pewnie jest na cd Big Grin Ja mam na kasecie, przegrywane z oryginalnej. Z podobnych klimatów polecam Bloodfeast- Kill For Pleasure, Razor- Executioner's Song
Jest. Mam brazylijskie wydanie obu albumów. Na inlayu jest fotka z Polski - kolesie trzymają flagę z napisami EXUMER, NASTY SAVAGE, WOLF SPIDER. Big Grin
o tak, exumer to jest to!

klasyczny niz najbardziej klasyczny trasz Big GrinBig Grin

a tak btw:

z czym wam sie kojazy partia gitarki w refrenie " fallen saint" ?Big Grin
Members of '80s German thrash metal cult EXUMER began negotiating a full-fledged reunion for 2009. The projected reunion includes a new album, re-releases of the band's two albums from the 1980s and a substantial tour.
Stron: 1 2