co sądzicie o tym genialnym thrash metalowym zespole z Niemiec? Jak dla mnie pionierzy w tym gatunku, a płyta possessed by fire rozwala na kawałki. Mam nadzieję, że ktoś tu słucha tej odmiany metalu i napiszę coś o tej kapeli.
Necroblood napisał(a):co sądzicie o tym genialnym thrash metalowym zespole z Niemiec? Jak dla mnie pionierzy w tym gatunku, a płyta possessed by fire rozwala na kawałki. Mam nadzieję, że ktoś tu słucha tej odmiany metalu i napiszę coś o tej kapeli.
Trochę zbyt mało płyt nagrali, żeby mówic, że są genialni

hock: .Fakt, possessed by fire jest zajebiste, a RftS jedynie trochę słabsze. ogólnie b. dobry zespół, szkoda, że tak mało materiału nagrali

pewnie, że szkoda, ale wolę żeby mieli na koncie tylko te 2 zajebiste wydawnictwa niż mieliby jakieś gówno nagrać. A dla mnie i tak są genialni
btw Terrorizer też wydał jedną płytę i też jest genialny

Czad i cudo!!! ich "Possessed by fire" to jeden z moich ulubionych albumów(vinyl of course

) akurat oni mogliby się reaktywować, nie miałbym nic przeciwko

dołanczm sie do grona wielbicieli Exumer'a zajebista kapela

possessed by fire wymiata taki thrash to to co tygryski lubia najbardziej

no to mnie zgioles tym pytaniem buahahahaha

DEATH

Scavanger napisał(a):no to mnie zgioles tym pytaniem buahahahaha
DEATH 
Specjalnie wyróżniłem Ci to "a".Death niema takiego utworu.Conajwyżej Scav
enger of Human Sorrow.
eeee a "Possessed..." wyszedł wogóle na Cd?? bo chwilowo nie dysponuje gramofonem, i przez parę miesięcy ten stan jeszcze potrwa... a kurde mam chęć na tą płytkę

Wiem, że była reedycja w 2001. Więc pewnie jest na cd

Ja mam na kasecie, przegrywane z oryginalnej. Z podobnych klimatów polecam Bloodfeast- Kill For Pleasure, Razor- Executioner's Song
Jest. Mam brazylijskie wydanie obu albumów. Na inlayu jest fotka z Polski - kolesie trzymają flagę z napisami EXUMER, NASTY SAVAGE, WOLF SPIDER.

o tak, exumer to jest to!
klasyczny niz najbardziej klasyczny trasz

a tak btw:
z czym wam sie kojazy partia gitarki w refrenie " fallen saint" ?

Members of '80s German thrash metal cult EXUMER began negotiating a full-fledged reunion for 2009. The projected reunion includes a new album, re-releases of the band's two albums from the 1980s and a substantial tour.