Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Stratovarius
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
co myślicie o tym kamraci?? ja popieram a najbardziej lubie STRATOVARIUS - INTERMISSION fajny klimacik
Kolejny gejowy zespol, niech gnija.
Pedałom w metalu mowimy zdecydowane NIE!
Chyba zaczne liczyc swoje cenzurowane/usuniete posty. Troche juz tego bym mial Wink
a mi sie w sumie podobaja... znaczy podobaja mi sie bardzo 2 piosenki Stratovariusa - Eagleheart i Destiny hmm a co do reszty to nie mam zdania
Rumian napisał(a):a mi sie w sumie podobaja... znaczy podobaja mi sie bardzo 2 piosenki Stratovariusa - Eagleheart i Destiny hmm a co do reszty to nie mam zdania

o matko... Łez też sluchasz?
nie KelThuz nie slucham -_-.... wogle nie rozumiem twojego podejscia - mowie ze podobaja mi sie tylko 2 piosenki a o reszcie nie mam zdania bo sa mi totalnie obojetne
Skoro twórczość jakiejś kapeli rozpatrujesz pod kątem pojedyńczych utworów to jeszcze większy Rotfl'n'lol dla ciebie, bo widać, że znasz zaledwie pojedyńcze mp3 a mimo to otwierasz ryj i zabierasz głos w dyskusji na tematy, o których masz takie pojęcie, jakie ma świnia o konstelacjach gwiezdnych :?
to kurde jasiewypowiem lubie ten zespół za fajne melodyjki w refrenach i mimo to że głos wokalisty jest pedalski to pasuje do tych melodyjek...
nie, nie pojedynczych mp3 chyba nie wypowiadalbym sie o zespole na podstawie pojedynczych piosenek zastanow sie :? sluchalem 2 albumow stratovariusa ale moja uwage zwrocily w sumie tylko te 2 piosenki a reszta jakos hmm jednym uchem wlatuje a drugim wylatuje i jakos w pamiec nie zapadaja co nie zmienia faktu ze slucha sie przyjemnie
Mnie się nawet dość podoba z Timo Kotipelto na wokalu,ale bez przesady.Muzyka lekka i jakaś taka "łatwa i przyjemna",czasem można posłuchać.
Nie uważam ich bynajmniej (;]) za zły zespół, ale jakoś ta muzyka do mnie nie trafia, co nie znaczy, ze z miejsca zacznę wyzywać ich od pedałów i debili. Po prostu ich muzyka jakaś taka bezpłciowa dla mnie..
Bardzo nie lubię, bardzo nie słucham. Smile W jakiejś zamierzchłej przeszłości katowano mnie krążkiem "Destiny", którego ścierpieć wprost nie mogłam, mimo że to ponoć najlepsze z ich dokonań... Nawet mnie, dawno temu otwartej na nowe propozycje i melodię, nie dało się tego wcisnąć...
Pomijając już kwestie ,,pedalstwa" nad ,którym można by sie w przypadku Stratovarius długo rozwodzić,jest to kompletnie nijaki zespół z bezpłciowym wokalistą i ,,wijeskimi" klawiszami.Niech za ,,reklamę" posłuży fakt,iz jest to główna inspiracja ,,potężnego" Sonata Arctica.Dalszy komentarz jest zbędny...
[quote="pchla"]to kurde jasiewypowiem lubie ten zespół za fajne melodyjki w refrenach i mimo to że głos wokalisty jest pedalski to pasuje do tych melodyjek...[/quote]

a tu mnie rozbroiłeś;]
hahaha;]
Stron: 1 2 3 4