a słyszałas Arke satana:>?
u jak to leci.."..taki duzy taki mały moze wino pic..."
naprawde godne wysłuchania

Heh, podobno jak się puści Arkę Noego od tyłu to można usłyszeć przesłanie szatana

hehe słyszałam Arke Szatana - niezłe
U nas leci trochę inaczej : "Taki duży, taki mały - może Lucka czcić"

Polecam gorąco piosenki zespołu Kury
"Szatan" oraz "Trygław"

Hehe.. NO ja Kur nie slyszalem.. ale polecam "Nalewke" Arki Satana.. Znaaacznie lepsze niz 'Taki duzy, taki maly..' =) Do sciagniecia z mp3.wp.. chyba.. =P
Rhonwen napisał(a):Polecam gorąco piosenki zespołu Kury
"Szatan" oraz "Trygław"

Kury rulez!!!! Świetna jest też "jesienna deprecha"... po prostu kultowy utwór w szczególności po kilku winach

Slyszalam jesienna depreche

A widzieliscie film pt." Jaka to nalewka?" Boski byl!
i jeszcze "śmierdzi mi z ust"

uwielbiam Kury
Jeśli o Kury chodzi, to słyszałam tylko 'Chryzantemy złociste'. Hihi, piękne. Śpiewałyśmy to z koleżanką przy winie [tanim, acz szlachetnym]. Ech, wspomnienia wracają *_*
dementia napisał(a):Jeśli o Kury chodzi, to słyszałam tylko 'Chryzantemy Złociste'
Chryzantemy złociste w półlitrówce po czystej...stoją na fortepianie...i nie podlewa ich kur** nikt
MOC

Ahh.. To 'Chryzantemy' sa Kur? W takim razie jestem ich fanem.. =P
Valhalla napisał(a):A widzieliscie film pt." Jaka to nalewka?" Boski byl!
Acha, ale jeszcze fajniejszy IMHO byl filmik pt. "Gotuj z Hitlerem"
A Kury, nie powiem, sa super!
Skoro juz jestesmy przy dziwnych piosenkach i filmach, to nie wie ktos przypadkiem, kto wykonuje piosenke o onucach? Zaczyna sie to mniej wiecej tak: "nic tak nie smierdzi jak moje onuce...."

hock: Fascynujace!...
Ten tekst jest gowniany a jezeli chodzi o Arke Noego to nie wiem czego sie czepiacie maja jasne przesłanie to dobrze, przynajmniej dzieci maja czego słuchac co nie jest puste jak teksty pop gwiazdek polskich czy zagranicznych.

No, nie wiem...
A co do tektu: ręce opadają... ale przynajmniej jest się z czego pośmiać