Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: 3 Inches Of Blood
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. Smile

(*)- piszac 'pedalska' nie mam na celu obrazania ww bandow.. Po prostu chce odroznic 'pedalski' heavy metal (czyli ten z wysokimi wokalami), od reszty zespolow z tego gatunku.. Nie przychodzil mi do glowy zaden sysnonim.. Smile
niestety nie znam... ale jak warto to ściągne.. - WARTO??
Za to pytanie masz u mnie kopa.. Tongue Warto kupic plytke.. Szczegolnie Advance & Vanquish.. Nie szaleje za heavy metalem, nienawidze falsetow, a 3 Inches calkiem przyjemnie mi sie slucha.. Smile
sorry nie wiedziałem że taki wrażliwy jesteś... ale skoro powiadasz że warto to może i zakupie Big Grin
Heh no ja zwykle najpierw ściągam mp3, i jeśli zespół mi się podoba, to wtedy kupuję płyty. Niestety bidny człowiek jestem i nie stać mnie na kupowanie płyty w ciemno - jeszcze się okaże, że mi się nie spodoba. Wolę kupić coś, po czym wiem, czego się spodziewać, np. wreszcie dorwać oryginał Welcome To Hell (ostatnio sprowadzili do Media Markt).
dokładnie... wydawało mi sie to całkiem normalne że nie każdgo stać na kupowianie płyt w ciemno...
Sciagnac 2-3 piosenki, poczym z wywalonym jezorem biec do sklepu- ok.. Nie lubie jednak jesli ktos zyluje tylko na mp3..

Tutaj macie ich hicior z najnowszej plyty:

http://www.roadrunnerrecords.net/artista...artista=97
[quote="Dżemik"]No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. Smile

quote]

Jak czytam tak durne posty, to nie wiem, śmiać się czy płakać.
Dżemik napisał(a):Sciagnac 2-3 piosenki, poczym z wywalonym jezorem biec do sklepu- ok.. Nie lubie jednak jesli ktos zyluje tylko na mp3..
Też nie lubię. Tym bardziej że jak takich delikwentów zwykle stać na kupno każdego wzoru koszulki MayheM, to mogliby też kupić ich płytkę.
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. Smile

Zamiast medrkowac wypowiedzialbys sie na temat kapeli.. Powinienes ja znac.. W koncu to Twoje klimaty, nie?

A falsety u faceta kojarza mi sie z kastracja.. I beda sie kojarzyc dalej, mimo twoich wywazonych i pelnych sarkazmu postow..
Dżemik napisał(a):No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. Smile

(*)- piszac 'pedalska' nie mam na celu obrazania ww bandow.. Po prostu chce odroznic 'pedalski' heavy metal (czyli ten z wysokimi wokalami), od reszty zespolow z tego gatunku.. Nie przychodzil mi do glowy zaden sysnonim.. Smile

ty skurwielu pierdolony, widac z powyzszego postu, ze pojecia nie masz ani o Heavy Metalu, ani tym bardziej o muzyce. Za to, co napisales powyzej, zaslugujesz na soczysty wpierdol, zapamietaj. Osmieszyles sie, i WYPIERDALAJ, najlepiej w ogole sie nie wypowiadaj w tym dziale, skoncz gimnazjum i przestan sluchac muzyki, bo profanujesz ja w ten sposob. A najlepiej zaoraj sie kurwiu!
Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):

Zamiast medrkowac wypowiedzialbys sie na temat kapeli.. Powinienes ja znac.. W koncu to Twoje klimaty, nie?

A falsety u faceta kojarza mi sie z kastracja.. I beda sie kojarzyc dalej, mimo twoich wywazonych i pelnych sarkazmu postow..

Nie podniecaj się tak, dżemik, Zespół znam, podoba mi się, ale bez przesady.Battlecry under a winter sun uważam za ich najlepsze dzieło, takie 7.5/10.Ogólnie dobry zespół.
Cytat:Nie podniecaj się tak, dżemik, Zespół znam, podoba mi się, ale bez przesady.Battlecry under a winter sun uważam za ich najlepsze dzieło, takie 7.5/10.Ogólnie dobry zespół.

No i dziekuje..

Akurat podniecac sie nie mialem czym, totez tego nie robilem..

Cytat:ty skurwielu pierdolony, widac z powyzszego postu, ze pojecia nie masz ani o Heavy Metalu, ani tym bardziej o muzyce. Za to, co napisales powyzej, zaslugujesz na soczysty wpierdol, zapamietaj. Osmieszyles sie, i WYPIERDALAJ, najlepiej w ogole sie nie wypowiadaj w tym dziale, skoncz gimnazjum i przestan sluchac muzyki, bo profanujesz ja w ten sposob. A najlepiej zaoraj sie kurwiu!

Heavy metal dzieli sie na 2 grupy: heavy metal z wokalami jak bozia przykazala i heavy metal z wokalami wysokimi.. (czyli de facto dobry i zly heavy metal.. ;]) Coz.. Nie lubie tej drugiej grupy.. Ale to nie swiadczy o tym ze nie mam pojecia o tej muzyce i nie moge wyrazic o niej wlasnego zdania..

A nasze metalowe guru zamiast zalosnych bluzgow mogloby cos napisac na temat zespolu..

PS> Gdyby ten post skierowany byl do kogolwiek innego- wylecialby w tempie natychmiastowym.. Pilnuj sie synku, bo i Ty wylecisz.. Powoli mam dosc zabawy w nianke..

I chybasmy sie nie zrozumieli.. Przy gwiazdce napisalem, ze nie mialem zamiaru obrazac ani Manowara, ani JP, ani 3IOB, ktore mi sie podoba zreszta.. Trza podejsc do niektorych wypowiedzi z przymruzeniem oka, zamiast drzec morde..
Nevermore napisał(a):[quote="Dżemik"]No i co nasza brac forumowa sadzi o tej kapeli? Walsnie przesluchalem Advance & Vanquish (BUWS znalem wczesniej).. Imho ta kapela miazdzy inne 'pedalskie'(*) bandy- Manowar, JP itp.. :] Oryginalna wokaliza (kastrat i hardcore'owy skrzek) + ciekawe melodyjki= najlepsza 'pedalska' kapela heavy.. Smile

quote]

to czekamy na te mądre....

Anonymous

Dżemik napisał(a):(*)- piszac 'pedalska' nie mam na celu obrazania ww bandow.. Po prostu chce odroznic 'pedalski' heavy metal (czyli ten z wysokimi wokalami), od reszty zespolow z tego gatunku.. Nie przychodzil mi do glowy zaden sysnonim.. Smile
ale zrobiłeś to celowo, bo wiedziałeś że jeśli zajży tu Annanuakki (czy inny użytkownik i fan ManOwaR i JP) to zbluzga cie...
Twoja wina - ty sprowokowałeś.. więc sie nie dziw
Mnie też zdenerwowało to określenie ale nie mam zamiaru dłużej uświadamiać i wbijać ci do głowy że ManOwaR nie jest pedalski...
Masz chyba jakieś uprzedzenie do pedałów (cięzkie dzieciństwo?)
Zespołu o którym mowa w temacie nie znam ale zapewne nawet nie umywa się do wielkiego ManOwaR czy Judas Priest
Cytat:A falsety u faceta kojarza mi sie z kastracja.. I beda sie kojarzyc dalej, mimo twoich wywazonych i pelnych sarkazmu postow..
a co, twoi znajomi czy ty ma wysoki głos? i stąd to skojażenie?
Cytat:Trza podejsc do niektorych wypowiedzi z przymruzeniem oka, zamiast drzec morde..
to działa w obie strony... (temat i kłótnia o lp czy pozerskim silpkot)
Cytat:Heavy metal dzieli sie na 2 grupy: heavy metal z wokalami jak bozia przykazala i heavy metal z wokalami wysokimi.. (czyli de facto dobry i zly heavy metal.. ;]) Coz.. Nie lubie tej drugiej grupy.. Ale to nie swiadczy o tym ze nie mam pojecia o tej muzyce i nie moge wyrazic o niej wlasnego zdania..
BZDURA! Nic bardziej konstruktywnego i sensownego nie mogłeś wymyślić ?
Stron: 1 2