Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Przystankersi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://shell.idealan.pl/~aawaay/przystan...nkersi.swf
czek diz ałt
przystankersi, chipsy i snacki Laughing
OOOOOOOOO to tez dobre!! Masakra Big Grin Big Grin Big Grin
piekna mroczna piesn chwalaca jakze nie wyzsza rase!

xD
Śmieszne...ale jakie prawdziwe niestety zarazem...
Big Grin naprawde dobre. Jak mi sie milo sobota zaczela Big Grin
Laughing Laughing Laughing

a pomyśleć, że ja pół życia w autobusach miejskich muszę spędzać Wink
a jak wrazenia z przystankow? Big Grin moze spotykasz jakies ciekawe osoby pokroju tych? Laughing
rozwala Laughing u mnie to zawsze na przystanku najmroczniejsze to byly autobusowe baby,a tu widac sie myle Crying or Very Sad Rolleyes
u mnie na przystanku jest spoko ale ja proponuje siadanie na ławeczkach po 1h spacerze z psem(to w moim avatarze to kawałek jego mordy) - blokersi rylez , nie mówie tu o drechach , ja uważam sie za blokersa częściowo bo siedze czasem se przed kamienicą a jestem metalem i drechów nie trawie...
Hethell napisał(a):a jak wrazenia z przystankow? Big Grin moze spotykasz jakies ciekawe osoby pokroju tych? Laughing
A wiesz, że nie? Wink jacyś chyba bardziej wychowani na tej mojej prowincji Wink
"hardcorowe dzieciaki" bu-a-ha-ha-ha-ha :? a tak wogóle pfffff...... a potem, że metalowcy siedzą na cmentarzach, (buuu Crying or Very Sad seśmy satanisci Laughing ) no jak nam wszystkie ławki zajma :?