Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: zmiany :?:
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
no fajne sa nowe zmiany...ciekawe czy sie jeszcze cos szykuje nowego.... Smile
Tomash napisał(a):a żeby po lewej pusto nie było, jakoś wszędzie są i nikomu nie wadzą Evil or Very Mad

Jak Ci pusto to sobie cos tam naklej na monitorze Big Grin
Nie widze powodu dla którego są one tak potrzebne
Tomash - znowu by się zrobił burdel, bo by sie zaczęło nabijanie postów Evil or Very Mad
Ok ok, nie róbmy offtopa( Laughing ) przepraszam zachowałem się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy
No no, to mi się podoba, nasze forum sioę rozwija, oby tak dalej Wink Patent z kartkami też mi się podoba Smile
a mi się podoba, że Admin wrócił łaskawie :?

..nie wiem czy jest tu co chwalić

Anonymous

wg mnie dodaniwe rang to dobry pomysł... jestem za
A ja przed przeczytaniem tego tematu wyslalem posta do Nosferatu zeby wlasnie cos takiego zrobil Big Grin. [wali baranka z przytupem w sciane]
Nie ma co. Robi się tu coraz przyjemniej.
Jeśli chodzi o rangi to cały czas żyliśmy bez nich i było dobrze, ale jeśli będą to nie będę się rzucał. Byleby śmieszne były Big Grin
A ja do końca nie rozumiem... :?
No cóż... zobaczymy z czasemTongue
deathless napisał(a):A ja do końca nie rozumiem... :?
No cóż... zobaczymy z czasemTongue
Czego nie rozumiesz?
To może Ci pomożemy w zrozumieniu ;]
O co z tymi rangami chodzi...
generalnie o to, że np jak masz 100 postów to jesteś "gaduła" jak 1000 to "mistrz" a jak wszystkich wkurzasz to "trol"... czyli bzdura Smile

Anonymous

gannon napisał(a):generalnie o to, że np jak masz 100 postów to jesteś "gaduła" jak 1000 to "mistrz" a jak wszystkich wkurzasz to "trol"... czyli bzdura Smile
bzdura ale śmieszna Big Grin
DeMoN.|. napisał(a):
gannon napisał(a):generalnie o to, że np jak masz 100 postów to jesteś "gaduła" jak 1000 to "mistrz" a jak wszystkich wkurzasz to "trol"... czyli bzdura Smile
bzdura ale śmieszna Big Grin

To może Ty to wyjaśnisz?
Stron: 1 2 3