Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Diary of Dreams- zna ktoś???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Diary of Dreams - mmm.... kocham. Najlepiej mi sie tego wieczorkiem słucha. Teraz właśnie leci u mnie "Flood of tears".
oj tak, wieczorem. Zazwyczaj słucham ich jesienią, chociaż latem też mi się zdarza Smile
jeden z niewielu zespolów okołoelectro które lubię. Każdy ich almub jest dobry a niektóre piosenki wręcz genialne, DoD tak samo jak Ironie nie mają złych piosenek tylko dobre i wspaniałe. To tyle .
Bardzo ch lubie! A szczegolnie przypadłay mi do gustu płyty "End Of Flowers", "Nighredo" i "Panik ManiFesto"... a piosenki "Sin skinner" i "kindrom" sa najpiekniejsze Smile
trza spróbować tego - album Freak Perfume :>
Słyszałem tylko pierwszą płyte oraz Freak Perfume -> kocham pierwszą ,ta druga też jest dobra ale to jednak nie to co np. shattered disguise z pierwszej płytki ;].
Wiec mowicie , ze polecacie? Moja kobieta tym sie zachwyca, wiec napiszcie mi jakie utworki sa godne posluchania, to sobie przeslucham;]
a nie lepiej albumy od razu? Wink A jeśli koniecznie chcesz tytuły kawałków to zacznij od The Curse, Chemicals, Rumours About Angels. A jak Ci się spodoba, to załatw sobie albumy, z których one pochodzą Wink
Chemicals,The Curse,Soul Stripper,Traumtanzer,But the wind was stronger... to piosenki przy których wręcz odlatuję.Zespół jakby nie patrzeć niepowtarzalny,wyrobił swój klimat.
maja grac jakos kolo 19 stycznia chyba w warczafce.
.... o kurwa za ile ? jaka cena ?
na rockmetal.pl cos bylo napisane, wiec tam szukaj, ja i tak sie nie wybieram Laughing
Hallvard napisał(a):na rockmetal.pl cos bylo napisane, wiec tam szukaj, ja i tak sie nie wybieram Laughing

jako TNBMfun raczej byłby to afront z twej najłaskawszej strony Laughing
hah! moja mroczna dusza od ktorej bije zlem, smiercia, mrokiem i smiercia podaza wieloma sciezkami Laughing

"TNBMfun" - niezle to wyglada xD
jankier napisał(a):
Hallvard napisał(a):na rockmetal.pl cos bylo napisane, wiec tam szukaj, ja i tak sie nie wybieram Laughing

jako TNBMfun raczej byłby to afront z twej najłaskawszej strony Laughing

o kurwa! nie pamiętam tego posta zupełnie Laughing
Stron: 1 2 3