Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: GODSMACK
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szczerze mówiac, zdziwiłam się tym, że nie znalażłam na forum żadnego tematu dotyczącego tej kapeli. Musze przyznać, ze darzę zespół wielką sympatią. Za najlpesze płyty uważam 2 pierwsze - "All wound up" i "Godsmack", chociaż np. "Faceless" tez nic nie brakuje. Jeśli chodzi o pojedyncze piosenki, to najbadziej lubie "Whatever" - mozna wyładować negatywne emocje, uwielbiam, też "Voodoo". Zresztą, zdecydowana wiekssosć ich piosenek zasługuje na pochwałę i długo by tu wymieniac... No i jeszcze najnowsza epka z przeróbkami dawnych kawalków równiez jest godna uwagi.

No a jakie jest Wasze zdanie?
Bardzo lubię ich słuchać - charakterystyczny wokal, charakterystyczny sposób grania. Lubię wszystkie płyty, choć "Faceless" słyszałem najmniej, więc może nie będę oceniał. Najczęściej chyba słucham "Awake". Najnowsza EP-ka "The Other Side" też bardzo mi przypadła do gustu, takie miłe odmienne od dotychczasowego, akustyczne granie. "Running Blind" i "Keep Away" wypadło im tam najlepiej. Co do "Voodoo" - wiadomo, chyba najlepszy ich kawałek, drugi dla mnie to powiedzmy "Bad Religion".
Nic ciekawego nie napisze.. Nie jestem jakims fanem, ale Faceless od czasu do czasu moge posluchac.. Smile
Uwielbiam ten zespół. Jest w czołówce moich ulubionych Smile Jak dla mnie najfajniejsza piosenka to Straight out of line. Dziwnym trafem właśnie jej słucham Wink Mają zajebistego wokalistę. W ogóle są zajefajni Laughing
Godsmack - fajna kapela, ale na dłuższą metę ich muzyka jest męcząca.
Bardzo lubię słuchać ich twórczości. A teledyski mają świetne.
Zaczęło się "hiciorem" I stand alone, a potem lądowała u mnie na półce cała dyskografia...
Naprawdę bardzo fajny zespół. Laughing
Cytat:Za najlpesze płyty uważam 2 pierwsze - "All wound up" i "Godsmack"
Tyle że te płyty, różnią się jedynie jedną piosenką o ile się nie myle Wink no ale ok.
Godsmack jest spoko, najlepsze płyty - Godsmack i Awake.
Ogólnie najlepsze ich kawałki to według mnie Voodoo i Trippin'.
A The Other Side jak na moje oko nie było im do szczęsia potrzebne, mogli wydać normalną płytę, no ale cóż, mieli taki kaprys, ich sprawa :]
lubie sobie czasem posluchac ... ten wokal mniam

Anonymous

Kalin napisał(a):Ogólnie najlepsze ich kawałki to według mnie Voodoo
zerżneli z King Diamond?
Nie
Najpierw usłyszałam Voodoo - super jest Smile Nie słucham generalnie takiej muzyki, więc rzadko gości w moich głośnikach. Ale cały ten album od voodoo czasem lubię posłuchać Smile
Doskonała kapela...mi najbardziej do gustu przypadł "Faceless"."Awake" wydaje mi się trochę za wolny...