Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: The No-mads
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Słyszał ktoś o tym zespole?Grają coś podobnego do Enter Chaos (też agresywna pani na wokalu),moim zdaniem całkiem niezłe,choć może trochę mało orginalne.
Po pierwsze: The No-Mads, a nie No-Mad
Po drugie: to czyściutki thrash, a nie żaden enter chaos!(chyba że chodzi Ci o Nomad, ale tam śpiewa facet)
Po trzecie: "No hush till thrash" to obok "Crushing design" Horrorscope'a najlepsza polska thrashowa płyta
Po czwarte: na żywo zabijają
Po piąte: Nie inaczej!
pojeb, enter chaos i the no-mads porównać i jeszcze nie umieć nazwy poprawnie napisać Neutral
Może pojeb,ale nie pierwszy,żeby sprawdzić co to zassałem mp.3(jako no-mad :!: )i chciałem się więcej o tym dowiedzieć,jako,że zwykle siedzę w nieco łagodniejszej muzyce,a ten zespół przypadł mi do gustu.Na podstawie kawałków,jakie przesłuchałem nasunęło mi sie porównanie do Enter Chaos,może subiektywne odczucie.
Tomash-dzięki za obszerne info,chyba poszukam płytki w jakimś komisie,o ile takową gdzieś będą mieli Smile
Mario1349-wyluzuj,bo nerwica cię zabije,błądzić rzeczą ludzką,chociaż głupawo wyszło Wink
Przenieść to do heavy/power/thrash, i zmienić nazwe tematu, jakby się dało Big Grin

Wkrótce nowa płyta z takimi killerami jak "thrash alkoholization" jeśli tylko nie zawiedzie brzmienie, to szykuje się naprawde mocna rzecz :!:

Dzem: Done..
Jaki ROTFL Wink
Hehehe, jako że mam to w obowiązkach, od kilku dni wsłuchuję się w promo nowego materiału. Zabija! 8)
taa,tez to promo slucham ,mam je od wczoraj,i jak na razie nawet nie wyciągam z odtwarzacza Laughing
w ogole koncercik wczoraj w chorusie dali wyjebisty Laughing
Ja dziś dostałem 4 wytrysków w tym trzy orgazmy przy słuchaniu z winampa kawałka "The Day After", który można ściągnąć ze stronki Big Grin

A koncert w chorusie faktycznie powalił, tym bardziej, że grali tylko w trójkę ... 8)
Kto ma sile i ochote niech wpada 29.10 do Chorus Pub w rudzie Slaskiej i niebawem na www.mrocznastrefa.republika.pl gdzie bedzie moj wywiad z nimi Smile Kapelka zasluguje na wielki szacunek,a koncerty jak to juz bylo wczesniej zabijaja.W tym przypadku pierwszy raz widzialam,jak publika nie chce puscic zespolu ze sceny zagradzajac im droge Smile
No ba.... a tymczasem koncert zbliża się wielkimi krokami i zaś ich nie puścimy ze sceny, nie ma zlituj Big Grin Big Grin Big Grin
Gdzie dokładnie jest ten cały "Chorus"?? i czym tam dojecha z Katosów? Laughing
Koncert jest w Rudzie Śląskiej w dzielnicy Wirek, z Katowic dojedziesz busem nr 23 zatrzymuje się całkiem blisko. Musisz wysiąść koło Plaza Center, ale to zależy o której pojedziesz, bo jak wiadomo, gdy już zamkną to wspaniałe centrum handlowe to i busy omijają ten przystanek z daleka nie zatrzymując się na nim. Zresztą jak coś to wal na priv, a otrzymasz bardziej szczegółowe instrukcje, nie będziemy forum zaśmiecać Big Grin
29.10.2005 - Metalowe Zaduszki
The No-Mads, Killjoy, Eternal Deformity, Metal Invaders.
Połowę setu każdego zespołu wypełnią covery artystów, którzy odeszli na wieczne jam session.
Ruda Śl. Wirek, Klub Chorus, ul. Teatralna. Start 17.30. Wjazd 10 zł.
Uzupełniając, Eternal Deformity w/g niepotwierdzonych informacji odwołało koncert.
O kurde, jeszcze teraz dochodzę do siebie po tym koncercie.... 8) 8) 8)
Stron: 1 2