04-27-2005, 11:21 PM
04-27-2005, 11:31 PM
Ta cenzura mnie po prostu WKOBIECA LEKKICH OBYCZAJÓW 

Anonymous
04-29-2005, 12:06 PM
aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
05-11-2005, 10:06 AM
Wczoraj zmarł David Wayne 

05-11-2005, 02:25 PM
DeMoN.|. napisał(a):No właśnie dlatego :?aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
Anonymous
05-11-2005, 05:38 PM
aXe Rose napisał(a):nie wiem za bardzo o co Ci chodziDeMoN.|. napisał(a):No właśnie dlatego :?aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...

05-11-2005, 06:12 PM
No o nic - potwierdzam po prostu 
Do niedawna Power to był ten gatunek, o którym faktycznie nie miałem wiedzy, i nic dziwnego, że zdarzało mi się w niektórych tematach skompromitować
Ale to tylko przez to, że nasłucha się człowiek o powermetalowym Rhapsody, że Nightwish to power, itp. Dezinformacja się szerzy - albo po prostu nietrafne dopasowanie zespołu do gatunku. Bo przecież nie widać najmniejszego podobieństwa między Metal Church czy Nevermore, a takim Rhapsody...

Do niedawna Power to był ten gatunek, o którym faktycznie nie miałem wiedzy, i nic dziwnego, że zdarzało mi się w niektórych tematach skompromitować

05-11-2005, 07:53 PM
ta dezinformacja to spisek swiatowego lobby homoseksualnego, by zniszczyc Prawdziwy Metal, innego wytlumaczenia nie ma, tak samo jak to, ze ManowaR nigdy nie gral w Polsce mozna tlumaczyc tym samym, bowiem w Polsce lobby homoseksualne jest bardzo silne - w koncu wiadomo, ze 90% ksiezy to homoseksualisci, a ze Polska rzadza ksieza, to znaczy, ze rzadzi Polska lobby homoseksualne. no.
05-11-2005, 08:49 PM
teraz to juz pierdolisz, manowar nie zagral tu bo im za malo kasy oferowali, skurwialym gwiazdom sceny.
05-14-2005, 11:59 PM
Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarł

05-15-2005, 10:02 AM
Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarłPatrz około 6 postów wyżej ^![]()
![]()
05-15-2005, 11:08 AM
Atreju napisał(a):Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarłPatrz około 6 postów wyżej ^![]()
![]()
eh, nie ma jak być ślepym

06-02-2005, 07:20 AM
szkoda Dave'a... nie bedzie już drugiej jego solowej płyty, ani nowego Reverend 

12-20-2005, 11:22 PM
MC - 7,5/10
TD - 8/10
BID - 7,5/10
reszty nie znam. Dobra kapela, solidny i mocny power metal. Dwie pierwsze plyty to klasyka,wiec nie wypada nie znac.
TD - 8/10
BID - 7,5/10
reszty nie znam. Dobra kapela, solidny i mocny power metal. Dwie pierwsze plyty to klasyka,wiec nie wypada nie znac.
12-20-2005, 11:33 PM
Atreju napisał(a):Czyli encyklopedyczny przykład prawdziwego power metalu.
Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash. Czasy sie zmieniają czy może szufladki ? Nie zmienia to faktu iż bardzo dobra, wręcz klasyczna kapela - znam tylko pierwsze 2 płyty i chętnie do nich wracam...