Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metal Church
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
żebym ja jeszcze k(U)rwa wiedział o co ci biega??
Ta cenzura mnie po prostu WKOBIECA LEKKICH OBYCZAJÓW Big Grin

Anonymous

aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...

Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
Wczoraj zmarł David Wayne Sad
DeMoN.|. napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...

Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
No właśnie dlatego :?

Anonymous

aXe Rose napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):

No właśnie dlatego :?
nie wiem za bardzo o co Ci chodzi Question
No o nic - potwierdzam po prostu Smile

Do niedawna Power to był ten gatunek, o którym faktycznie nie miałem wiedzy, i nic dziwnego, że zdarzało mi się w niektórych tematach skompromitować Laughing Ale to tylko przez to, że nasłucha się człowiek o powermetalowym Rhapsody, że Nightwish to power, itp. Dezinformacja się szerzy - albo po prostu nietrafne dopasowanie zespołu do gatunku. Bo przecież nie widać najmniejszego podobieństwa między Metal Church czy Nevermore, a takim Rhapsody...
ta dezinformacja to spisek swiatowego lobby homoseksualnego, by zniszczyc Prawdziwy Metal, innego wytlumaczenia nie ma, tak samo jak to, ze ManowaR nigdy nie gral w Polsce mozna tlumaczyc tym samym, bowiem w Polsce lobby homoseksualne jest bardzo silne - w koncu wiadomo, ze 90% ksiezy to homoseksualisci, a ze Polska rzadza ksieza, to znaczy, ze rzadzi Polska lobby homoseksualne. no.
teraz to juz pierdolisz, manowar nie zagral tu bo im za malo kasy oferowali, skurwialym gwiazdom sceny.
Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarł Sad Sad Sad
Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarł Sad Sad Sad
Patrz około 6 postów wyżej ^
Atreju napisał(a):
Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarł Sad Sad Sad
Patrz około 6 postów wyżej ^

eh, nie ma jak być ślepym Sad ale nie zmienia to faktu, że to wielka strata dla metalu...
szkoda Dave'a... nie bedzie już drugiej jego solowej płyty, ani nowego Reverend Neutral
MC - 7,5/10
TD - 8/10
BID - 7,5/10

reszty nie znam. Dobra kapela, solidny i mocny power metal. Dwie pierwsze plyty to klasyka,wiec nie wypada nie znac.
Atreju napisał(a):Czyli encyklopedyczny przykład prawdziwego power metalu.

Hmmm, nie wiem ale za moich czasów to mówiono iż MC to thrash. Czasy sie zmieniają czy może szufladki ? Nie zmienia to faktu iż bardzo dobra, wręcz klasyczna kapela - znam tylko pierwsze 2 płyty i chętnie do nich wracam...
Stron: 1 2 3