hehehe lol

no dobra to pochwale sie ze slyszalem jecie 1125 xDD ale odpuscilem sobie po paru kawalkach

wole metalcore :]
Ze sceny Hardcore to tylko jeden zespół mi chodzi po głowie - Street Terror
hardcore no cuż nie słucham za bardzo tyle co na lokalnych koncertach lokalnych kapel bimbeer i el chupacabra może ktoś zna??

Poison The Well chociaz slyszalem jeszzce kiedys jakis polski zespol, mieli wyjebny kawalek "Siekiera" moze ktos kojarzy ??
sikacz napisał(a):Poison The Well chociaz slyszalem jeszzce kiedys jakis polski zespol, mieli wyjebny kawalek "Siekiera" moze ktos kojarzy ??
Poison the well to nie hc tylko marne emo....
emo/screamo

BIOHAZARD (świetny koncert w Poczdamie)
LIFE OF AGONY
jak dla mnie w tej kategorii

fajny tez Hiatus

Agnostic Front ,Biohazard ,Dog Eat Dog. Z polskich Frontside ,Toxic Bonkers. Flapjack w sumie też można podciągnąć pod hardcore.
Slipknot

choc wcale nie są moim ulubionym zespołem to jeżlki chodzi o ten gatunek..tak ...

Prawda jest taka ,że w ich muzyce jest dużo elementów hardcora. Myślę ,żę kapele grające tą muzę były dla nich główną inspiracją. Można siędopierdalać ,że to nie jest prawdziwy hc ale wiadomo -każda muzyka się rozwija i nigdy nie będzie taka sama.
nataliaa napisał(a):Slipknot to hardcore..?
ma taki dosc polamany i chaotyczny rytm charakterystyczny dla hc....
ale agnostic to to nie jest

XdkyX napisał(a):nataliaa napisał(a):Slipknot to hardcore..?
ma taki dosc polamany i chaotyczny rytm charakterystyczny dla hc....
ale agnostic to to nie jest 
Agnostic Front to oldschool a Slipknot czerpie inspirację raczej z tych nowszych kapel.
1. AGNOSTIC FRONT
2. BLOOD FOR BLOOD
3. BLACK FLAG (ale tylko ten naprawdę wczesny, jescze sprzed okresu z Henry'm Rollinsem)