Rafał napisał(a):Tomash napisał(a):Tak btw, to na metal archives ktoś robi z Polaków ciuli, bo ok. 20% polskich kapel to jakieś naziolskie pierdoły które często wydały jedną kasete albo nawet nic
Poogladaj inne kraje. Jest tak samo... 50% kapel to prymitywne blacki z jedna kaseta na koncie.
ale zwroccie uwage, ze takie zespoly tez chca "zaistniec". moim zdaniem dobrze, ze takowe tez sie tam znajduja, bo kazdy znajdzie cos, co go interesuje, a przeciez obok tych "prymitywow" znajduja sie tez zespoly bardzo ciekawe i obiecujace, nawet jesli maja tylko jedno demo na koncie.

Lech napisał(a):ale zwroccie uwage, ze takie zespoly tez chca "zaistniec". moim zdaniem dobrze, ze takowe tez sie tam znajduja, bo kazdy znajdzie cos, co go interesuje, a przeciez obok tych "prymitywow" znajduja sie tez zespoly bardzo ciekawe i obiecujace, nawet jesli maja tylko jedno demo na koncie. 
zgadza się, metallum jest moim zdaniem wiodącą encyklopedią, i nie ma na nią huja.
Mario1349 napisał(a):Lech napisał(a):ale zwroccie uwage, ze takie zespoly tez chca "zaistniec". moim zdaniem dobrze, ze takowe tez sie tam znajduja, bo kazdy znajdzie cos, co go interesuje, a przeciez obok tych "prymitywow" znajduja sie tez zespoly bardzo ciekawe i obiecujace, nawet jesli maja tylko jedno demo na koncie. 
zgadza się, metallum jest moim zdaniem wiodącą encyklopedią, i nie ma na nią huja.
"chuja" przez "ch" piszemy

ale kazdy wie o co chodzi

cholera- korekty mi sie zachcialo psia mac

Lech napisał(a):Mario1349 napisał(a):Lech napisał(a):"chuja" przez "ch" piszemy :) ale kazdy wie o co chodzi :P cholera- korekty mi sie zachcialo psia mac :P
że się pisze przez "ch" przyjło się dopiero kilka lat temu, a wcześhuej huj zawsze był przez "h" i ja się do tej werji już przyzwyczaiłem :P i huj z tym :D :lol: hehe
wiesz co Mario- masz racje- chuj z tym :lol:
Po prostu kilka lat temu chodziles do gimnazjum, a tam tak pisali.
To, ze wiekszosc ludzi jeszcze niedawno pisala huj, to wina ich glupoty i nieznajomosci jezyka.
Kiedy Ci pisownie chuja zmienili z 'h' na 'ch'? Zawsze bylo 'chuj' i nie ma chuja we wsi.
...i choćby chuj na chuju stanął i chujem podpierał ( © Mario 1349

)
Rafał napisał(a):Po prostu kilka lat temu chodziles do gimnazjum, a tam tak pisali.
To, ze wiekszosc ludzi jeszcze niedawno pisala huj, to wina ich glupoty i nieznajomosci jezyka.
Kiedy Ci pisownie chuja zmienili z 'h' na 'ch'? Zawsze bylo 'chuj' i nie ma chuja we wsi.
nie jestem z tych co do gimnazjum chodzili / chodzą

jestem trochę starszy. I dobrze pamiętam czasy jak całe społeczeństwo hujowało przez samo h

zresztą pierdolić to jak kto pisze temat jest trochę inny