Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Imperator na Tronie watykanu !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Ludzie wyluzujcie, przecież te fotki są zabawne, i nikogo nie obrażają...przynajmniej wg. mnie...przecież nikt nikomu nie karze oglądać tych fotek, o co chodzi Question

pS: Nowy Papież jest bardzo podobnu do mojego sąsiada 8)
Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.
LCF napisał(a):Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.

no i gites
LCF napisał(a):Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.
I za to Cię szanuję, chociaż nieraz się z tobą kłócę Big Grin
Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony Smile
LCF napisał(a):Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony Smile

Chusteczkę?
LCF napisał(a):Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony Smile

hehe, i wyszło szydło z worka Laughing
No dobra,to z JP II może nieco szokować wiele osób,ale reszta? :? Wolelibyście,żeby pokazali zdjęcia Ratzingera w HJ? Confusedhock: I tak pewnie kiedyś świętym zostanie Evil or Very Mad
ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut? Big Grin
pewnie zgadzaja sie co do poczucia estetyki...
przeszlosc w Hitlerjugend nie przechdzi bez echa Laughing
Te zdjęcia wcale nie są takie śmieszne! Ja się bardzo ciesze że Ratzinger został następcą JP II.
Tak... Przyznam że nie które focie były fajne ale z Janem Pawłem II to gruba przesada!! <zła>
To sie rozplacz.

Dziwisz do Polski przylecial, popatrzcie na komentarze internautow- szopki ciag dalszy.
seelenleib napisał(a):ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut? Big Grin
tia. jestem pewien, że to Ratzinger napisał słowa do Christfuck Wink
Aeroth napisał(a):
seelenleib napisał(a):ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut? Big Grin

nie inaczej Big Grin
w koncu on cos o tym wie... w archiwach watykanu jest pewnie mnostwo ciekawych publikacji na ten temat Laughing
seelenleib napisał(a):
Aeroth napisał(a):

nie inaczej Big Grin
w koncu on cos o tym wie... w archiwach watykanu jest pewnie mnostwo ciekawych publikacji na ten temat Laughing
zdecydowanie tak Wink Zaraz sobie zapuszcze i zobacze co ten Ratzinger tam namieszał Wink
aXe Rose napisał(a):Te zdjęcia Benedykta XVI nie są jakieś takie znowu chamskie...

Ale to z JP II to już naprawdę cholerna przesada :?
Dlaczego obrazanie Jana Pawla II to przesada a obrazanie Benedykta XVI nie? Bo wedlug mnie porownanie do imperatora Palpatine, czyli najbardziej mrocznego i zlego bohagera Gwiezdnych Wojen to o wiele gorsza obraza niz jakiestam "bitch" w dymku Ratzingera.
Wszyscy uwielbiamy naszego kochanego Karola Wojtyle a paskudnego szwaba Ratzingera nie lubimy?
Stron: 1 2 3 4 5