Ludzie wyluzujcie, przecież te fotki są zabawne, i nikogo nie obrażają...przynajmniej wg. mnie...przecież nikt nikomu nie karze oglądać tych fotek, o co chodzi
pS: Nowy Papież jest bardzo podobnu do mojego sąsiada 8)
Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.
LCF napisał(a):Otoz to, moge byc debilem, kretynem czy pajacem (albo nawet moge byc dla kogos tru jak mu pasuje tak mnie nazywac), ale przynajmniej jestem soba, nie cierpie zaklamania i hipokryzji i nigdy zaklamany nie bede.
I za to Cię szanuję, chociaż nieraz się z tobą kłócę

Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony

LCF napisał(a):Zaraz sie okaze ze mnie kazdy kocha. Czuje sie wzruszony 
hehe, i wyszło szydło z worka

No dobra,to z JP II może nieco szokować wiele osób,ale reszta? :? Wolelibyście,żeby pokazali zdjęcia Ratzingera w HJ?

hock: I tak pewnie kiedyś świętym zostanie

ciekawe czy papiez Ratzinger ma cos wspolnego z Rudym Ratzingerem z Wumpscut?

pewnie zgadzaja sie co do poczucia estetyki...
przeszlosc w Hitlerjugend nie przechdzi bez echa

Te zdjęcia wcale nie są takie śmieszne! Ja się bardzo ciesze że Ratzinger został następcą JP II.
Tak... Przyznam że nie które focie były fajne ale z Janem Pawłem II to gruba przesada!! <zła>
To sie rozplacz.
Dziwisz do Polski przylecial, popatrzcie na komentarze internautow- szopki ciag dalszy.
aXe Rose napisał(a):Te zdjęcia Benedykta XVI nie są jakieś takie znowu chamskie...
Ale to z JP II to już naprawdę cholerna przesada :?
Dlaczego obrazanie Jana Pawla II to przesada a obrazanie Benedykta XVI nie? Bo wedlug mnie porownanie do imperatora Palpatine, czyli najbardziej mrocznego i zlego bohagera Gwiezdnych Wojen to o wiele gorsza obraza niz jakiestam "bitch" w dymku Ratzingera.
Wszyscy uwielbiamy naszego kochanego Karola Wojtyle a paskudnego szwaba Ratzingera nie lubimy?